Fruits at the field -cocktailissa yhdistyvät maltainen pelto ja hedelmien raikkaus, jotka ovat omalla oivallisella tavallaan toisiaan tukeva yhdistelmä. Vaikka voisi muuta kuvitella, hedelmäiset viski-juomat sopivat hyvin mihin tahansa vuodenaikaan. Kesällä ne toimivat loistavasti virvokkeina, talvella taas piristämään pimeää päivää. Viskin täyteläinen, hennon savuinen ja makean viljainen maku yhdistetään fruits at the field -juomassa passionhedelmän happaman makeaan sekä appelsiinin kesäisen raikkaaseen makuun. Sekaan lisätään hieman sokerilientä tasoittamaan happamuutta, ja juoma aateloidaan Fever Tree Spiced Orange Ginger Alella. Lopputuloksena saadaan raikkaan makea, tasainen cocktail.

viskin ja hedelmän täydellinen liitto

4 cl skotlantilaista blended whiskyä

4 cl passionhedelmämehua

4 cl appelsiinimehua

1 cl sokerilientä

Fever Tree Spiced Orange Ginger Alea

Mittaa kaikki raaka-aineet lasiin jäiden päälle ja sekoita lusikalla. Koristele veriappelsiinin lohkolla ja nauti. Fever Tree Spiced Orange Ginger Alea löydät esimerkiksi Alkosta tai isoimmista ruokakaupoista.