Jotakin makeaa voisi tarjota pirteän pinkin kuohuviinin kanssa, mutta mitä. Kenties kesän tuoreita marjoja, jotka ovat sesongissa parhaimmillaan? Erinomainen idea!

Herkullinen marjateema jatkuu samalla vaivalla myös juomatarjoiluun: nappaa muutama mustikka lasiin, lorauta perään Pares Balta Cava Brut Pink P -kuohuviiniä sekä vielä tilkka mustikkamehua. Pyöräytä sekaisin ja tadaa, drinkki on valmis! Tämän helpommaksi ei kotibaarimestarin työ mene. Kaikki kaksi raaka-ainetta vain kaadetaan lasiin, joten ylimääräistä tiskiäkään ei synny. Alta löydät vielä ohjeen sekoitussuhteineen. Pakko kokeilla!

Pares Baltan suositut kuohuviinit tulevat Espanjassa sijaitsevalta Katalonian alueelta. Ne saavat kuplansa cavalle tyypillisellä pullokäymismenetelmällä. Ympäristöystävällisyys on Pares Baltan viinitalon ylpeys, sillä heidän viininsä ovat sertifioitua vegaanista luomutuotantoa ja ne valmistetaan luontoa kunnioittaen. Varma valinta niin meille, flooralle kuin faunalle. Pares Balta Cava Brut Pinkissä on mukana kesäistä marjaisuutta, mikä tekee siitä oivan parin marjadrinkeille upeaa väriä tietenkään unohtamatta.

Psst! Samasta ohjeesta saat myös kerralla useamman drinkin booliksi. Käytä siinä tapauksessa booliin koko pullollinen Pares Balta Cava Brut Pinkiä ja kymmenkertaista mustikkamehun määrä, jolloin sitä tarvitaan 40 cl (4 dl).

Exclusive Blueberry

Exclusive Blueberry -kuohuviinidrinkki

4 cl mustikkamehua

 8 cl Pares Balta Cava Brut Pink P

Ohje: Mittaa raaka-aineet pieneen viinilasiin jäiden päälle tai kuohuviinilasiin ilman jäitä. Hämmennä kevyesti ja koristele mustikoilla.