Crudo-viinit eli tuttavallisemmin mustekalaviinit

Crudo-viinit ovat uineet suomalaisten liiveihin jäädäkseen. Tämä tuotesarja saavutti heti alussa mahtavan suosion ja siitä lähtien on pysynytkin suomalaisten ykkösvalintoina. Ja ihan syystä.

Tuottaja Mare Magnumin yritysfilosofia on selkeä: kalliita laatuviinejä on maailmassa paljon, mutta suurin kysyntä kohdistuu itse asiassa laadukkaisiin viineihin, joilla on järkevä hinta. Kokeneet Takis Soldatos ja Mario Calzolari perustivat Mare Magnumin tuottamaan viinejä vastaamaan juuri tähän kysyntään. Yrityksen tuotanto alkoi italialaisista viineistä, joiden alkuperä on Apulia, Abruzzo, Piemonte, Sisilia, Toscana, Umbria ja Veneto.

Mare Magnumin kansainvälinen viinintekijätiimi matkustaa jatkuvasti maailmalla ja yhteistyö on tuottanut monia viehättäviä, moderneja viinejä hyvinkin erilaisista paikoista. Niitä ovat tällä hetkellä Australia, Espanja, Etelä-Afrikka, Etelä-Amerikka, Kalifornia, Kreikka, Ranska ja Uusi-Seelanti. Riippumatta maasta tai viinistä Mare Magnumin tärkein päämäärä on tarjota kuluttajalle poikkeuksellisen hyvää vastinetta rahalle kekseliäissä ja houkuttelevissa pakkauksissa.

Crudo Catarratto-Zibibbo 0,75 l

Raikas ja mehevä luomuviini

Tämä viini sopii mainiosti itämaiselle ruoalle kuin myös kanalle ja kalkkunalle sekä salaattien kanssa. Erinomainen se on myös seurustelujuomana.

Crudo Catarratto-Zibibbo tulee aurinkoisesta Sisiliasta, jossa rypäleet saavat paljon lämpöä ja viinistä tulee runsaan hedelmäistä. Muscat Alexandria on Sisiliassa nimetty Zibibboksi, josta viini saa sen runsaan aromaattisuuden. Catarratto taas on Sisilian alkuperäisrypäle, joka antaa viinille sen hapokkuuden ja rakenteen. 

 

Crudo Catarratto Zibibbo 3 L

Mainio yleisviini tilanteeseen kuin tilanteeseen

Tämä vegaaninen viini sopii myös itämaiselle ruoalle kuin myös kanalle, kalkkunalle ja salaattien kanssa. Kolmen litran hanapakkauksesta riittää pidemmäksikin ja aikaa ja on loistava vaikkapa mökkiviemisiksi.

Crudo Catarratto-Zibibbo tulee aurinkoisesta Sisiliasta, jossa rypäleet saavat paljon lämpöä ja viinistä tulee runsaan hedelmäistä. Muscat Alexandria on Sisiliassa nimetty Zibibboksi, josta viini saa sen runsaan aromaattisuuden. Catarratto taas on Sisilian alkuperäisrypäle, joka antaa viinille sen hapokkuuden ja rakenteen. 

 

Crudo Rosato

Vaaleanpunainen moniottelija

Tämä raikas luomuviini on puolikuiva, hapokas, kypsän vadelmainen, metsämansikkainen ja kevyen meloninen. Viinin valmistukseen käytetyt Negroamaro-rypäleet on korjattu käsin. Sopii ympäri vuoden nautittavaksi.

 

Crudo Prosecco

Raikas ja luomu

Tämä kuohuviini sopii tapaksille ja antipastille, salaateille ja kasvisruoille sekä itämaiselle ruoalle. Seurustelujuomanakin mitä ihanin. Se on maultaan kuiva, hapokas, keltaomenainen, vihrepäärynäinen ja hennon mausteinen.

Crudo Prosecco tulee aurinkoisesta Venetosta, Trevison kylästä, jossa se on valmistettu tankkikäymismenetelmällä eli ns. Charmat menetelmällä. Siinä viini saa kuplansa toisessa käymisessä suuressa jäähdytetyssä terästankissa mukaan laitettujen sokerin ja puhdashiivaviljelmän vaikutuksesta. Viiniä kypsytetään edelleen 18 – 24 kuukautta ennen pullotusta.

 

14,98 €
alko
Kuohuviinit
Kuiva
75 cl
Italia
10,99 €
alko
Puolikuiva
75 cl
Italia
10,99 €
alko
Roseeviinit
Puolikuiva
75 cl
Italia
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email