Anna tänä jouluna lahja, joka maistuu. Tyylikkäät viinit ja väkevät tuovat arvokkuutta ja lämpöä joulupöytään, täydellinen tapa osoittaa arvostusta yhteistyökumppaneille tai työntekijöillesi.

Joulupöytään sopiva pullo viiniä on aina hyvä joululahja, joka ilahduttaa varmasti lahjan saajaa joulun alla. Voit valita juhlallisen kuohuviinin tai samppanjan, raikkaan valkoviinin tai täyteläisen punaviinin joulun herkullista makumaailmaa täydentämään. Jos haluat lisätä lahjaan ripauksen ylellisyyttä, harkitse laadukkaita väkeviä juomia. Konjakit ja rommit ovat ajattomia lahjoja, jotka tuovat lämpöä ja eleganssia talven kylmiin iltoihin.

Tilaa lahjat helposti Alkon sivujen kautta:

1. Mene Alko.fi verkkokauppaan tai käytä Alkon mobiilisovellusta ja kirjaudu sisään luomillasi tunnuksilla.

2. Katso alta Viikon Viinin vinkit tuotteiden valintaan ja kerää tuotteet ostoskoriin.

3. Täytä tarvittavat toimitustiedot, myös tilaus myymälöistä onnistuu. Muistathan myös huomioida noin viikon mittaisen toimitusajan!

Mitä joululahjaksi työntekijöille ja yhteistyökumppaneille

Luottokuohuva juhlakauteen: Wolfberger Cremant d'Alsace

Anna kuohuviini lahjaksi työntekijöillesi joulun alla. Wolfberger Cremant d’Alsace on luottovalinta juhlakauden moniin hetkiin. Monikäyttöinen kuohuviini Wolfberger Cremant d’Alsace sopii erinomaisesti aperitiiviksi, kalalle, vaalealle lihalle ja ranskalaiseen tyyliin jopa jälkiruoan seuraksi.

Laatutietoiselle: Nicolas Feuillatte Réserve Exclusive Brut

Samppanja on ylellinen lahja, joka jää mieleen ja Nicolas Feuillatten Réserve Exclusive Brut on täydellinen valinta!  Tämä raikas ja elegantti samppanja toimii erinomaisena aperitiivina ja herkullisena kumppanina pienille suupaloille ja meren antimille. Lahja toimitetaan tyylikkäässä cooler bagissa, joka lisää lahjan ylellisyyttä. 

Tee vaikutus ja anna samppanja lahjaksi!

Joulupöydän tähti: Abelé 1757 Champagne Brut

Tämä samppanja toimii hienosti läpi jouluaterian. Abelé 1757 Champagne Brut on tyylikäs aperitiivi, maittava maljaviini, tasokas seurusteluviini ja lisäksi hyvää seuraa pikkusuolaisille. Sen raikkaat maut ja hienostunut aromi tekevät siitä täydellisen kumppanin joulupöydän herkuille. 

Mikä valkoviini lahjaksi?

Valkoviinin ystävälle: Barth Fructus Riesling

Barth Fructus Riesling on täydellinen valinta joulupöytään, sillä se toimii hienosti läpi koko aterian. Tämä moderni tulkinta Rheingaun klassikosta on monipuolinen kumppani, joka sopii moniin ruokiin ja juustojen kanssa ja joulun kalapöydän herkkuihin. Sen viehättävä pieni makeus tuo raikkautta ja tasapainoa ruokiin, mikä tekee siitä erinomaisen lisän juhlapöytään. 

Laatuviini pukin konttiin:
Louis Jadot Couvent de Jacobins Chardonnay

Laadukas lahjaviini, joka sopii erinomaisesti joulukinkulle ja monille muille herkuille. Tämä viini on loistava kumppani kalalle, etanoille, riistalinnuille, grillatulle porsaanlihalla, vasikalle sekä sieniruoille. 

Mikä punaviini lahjaksi?

Nautiskeluun: Baron de Ley Reserva

Etsitkö täydellistä punaviiniä joululahjaksi? Baron de Ley Reserva on jouluviinien klassikko, joka ilahduttaa varmasti lahjansaajaa. Sen täyteläiset aromit täydentävät joulupöydän makuja ja viini sopii myös mainiosti tapaksien ja juuston kera nautittavaksi. 

Tämä viini suorastaan kutsuu nautiskelemaan! 

Varma valinta: Fidora Monte Tabor Amareno della Valpolicella

Klassinen nautiskeluviini on varma valinta joulupakettiin. Sen syvät aromit ja tasapainoisuus tekevät siitä loistavan kumppanin grillatulle, paahdetulle tai haudutetulle lihalle, erityisesti lampaan ja riistan.

Tämä viini sopii niin joulupöytään kuin rentoon seurusteluun!

Monte Tabor Amarone

Fiilistelijälle: Segredos de São Miguel Grande Escolha

Segredos de São Miguel on loistava valinta joululahjaksi tuomaan lämmintä tunnelmaa joulun välipäiviin. Tämä viini on erityisesti suunniteltu nautittavaksi herkullisten ruokien, kuten paahdetun lihan tai riistan kanssa, joten se on erinomainen kumppani myös joulupöydän herkuille. 

Kauniisti pakattu pullo toimii upeana lahjana, joka ilahduttaa lahjansaajaa varmasti!

Elegantti vaihtoehto: Châteauneuf-du-Pape Domaine du Vieux Lazaret 2022

Viinin ystävän suosikkilahja. Tämä tyylikäs ranskalaisklassikko sopii hyvin riistan, tumman ja vaalean lihan sekä ankan kera, mutta myös leikkeleiden ja juustojen tarjoiluun. 

Sen maku on täyteläinen ja hapankirsikkainen, täydentäen makean mausteisia vivahteita. Silkkisen tanniininen rakenne tarjoaa miellyttävän juomakokemuksen, jossa punaiset marjat ja villit yrtit vuorottelevat viipyilevässä lopussa.

Tee vaikutus tällä punaviinilöydöllä!

 

Portviini: Klassinen valinta makean ystävälle

Portviini joululahjaksi:
Messias Porto 20 años

Jouluisen juusto- ja jälkiruokapöydän kruunaa Messias Porto 20 años. Kahden vuosikymmenen ajan kypsynyt viini hurmaa hienostuneella ja rikkaalla maullaan, vieläpä uskomattoman edullisesti. Tämä lahja jää varmasti mieleen!

Rommin lämpöä talven iltoihin:
Planteray Barbados 20th Anniversary XO

Anna lahjaksi rommin ystävälle tyylikäs pullo laadukasta uutuusrommia. Planteray Barbados 20th Anniversary on rommi, jonka kanelilla maustettu hedelmäinen makumaailma sopii täydellisesti jouluun.

Tämä rommi vie nautiskelijan suoraan lämpimän hiekkarannan tunnelmiin kylmän talven keskellä!

Konjakki lahjaksi

Valmis lahjapaketti:
Ferrand 10 Generations

Ferrand 10 Generations on täydellinen lahja konjakin ystävälle. Vivahteikas maku kehittyy paahdetun päärynän, hunajan, Muscat-rypäleen ja ananaksen suuntaan. Lopussa voi maistaa ripauksen neilikkaa. 

Konjakki toimitetaan lahjapakkauksessa, täydellinen valmis paketti kuusen alle!

 

Harrastajalle:
Gautier XO

Tämä iäkäs ja täyteläinen konjakki kruunaa illan, tarjoten hedelmäisen, kypsän aprikoosisen makuprofiilin, jossa on suklaisia, yrttisiä ja tammen vivahteita. Konjakki toimitetaan tyylikkäässä lahjapakkauksessa, mikä lisää lahjan juhlavuutta.