Sitruksinen yrttibooli on tyylikäs ja yllätyksellinen valinta sinulle, joka haluat jotain uutta! Se sopii niin illanistujaisten kruunuksi kuin raikkaaksi viilentäjäksi kesäpäivän keskelle.
Yrttibooli ei kekseliäisyydestään huolimatta vaadi ihmeitä, vaan se syntyy helposti valkoviinistä, sitrushedelmistä, yrteistä ja hiilihapotetusta juomasta. Katso helppo ja nopea ohje alta!
Tarvitset pullollisen Wolfberger W2 -valkoviiniä, oman makusi mukaan 20–30 yrtin lehteä (sitruunamelissa, thaibasilika, sitrusbasilika tai basilika), kaksi viipaloitua sitruunaa, yhden greipin puristetun mehun, yhden passionhedelmän lihan, litran päärynän makuista hiilihapotettua juomaa sekä ison jääpalan pitämään juoman kylmänä.
Yrttibooli
1 plo Wolfberger W2 -valkoviiniä
20/30 yrtin lehteä oman maun mukaan: sitruunamelissa, thaibasilika, sitrusbasilika, basilika
2 sitruunaa viipaleina
1 greipin tuorepuristettu mehu
1 passionhedelmän hedelmäliha
1 l päärynän makuista hiilihapotettua juomaa
iso jääpala
Ohje: Viipaloi sitruuna, purista greipistä mehu ja hienonna passionhedelmän liha. Lisää kaikki ainekset boolimaljaan ja sekoita huolellisesti. Booli on nyt valmista nautittavaksi!