Weingut Braun Cabernet Sauvignon

Lempeä, mutta eloisa

20,48€
75 cl

Lisätiedot

VegaaninenVegaaninen

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

Mausteiset ja lihaisat makkaratMausteiset ja lihaisat makkarat
NautaNauta
Pasta ja pizzaPasta ja pizza
PikkusuolaisetPikkusuolaiset
Monikäyttöinen ruokaviini istuu grilli-iltaan, paistetulle lihalle, erityisesti lampaalle ja riistalle, mutta sopii hapokkuutensa ansiosta hienosti juustotarjottimen äärelle. Hieno tasapaino tekee siitä myös mainion seurusteluviinin tai pikkusuolaisten kyytipojan.
Rheinpfalzin Ellerstadt oli ensimmäinen viinialue Saksassa, jonne istutettiin Cabernet Sauvignon-rypäleitä. Pioneerina toimi Heinrich Vollmer vuonna 1984 ja hän joutui teostaan oikeuteen. Tuloksena olivat sakot ja määräys repiä köynnökset maasta. Seuraava oikeusaste vapautti hänet tästä, mutta määräsi maksamaan sakkoa yhden saksanmarkan köynnöstä kohti. Päätös kumottiin melko pian ja lajikkeesta tuli sallittu ja määräyksin kontrolloitu. Braunin Kirchenstückin palstaviini tarjoaa siis persoonallisen, tarhaansa peilaavan ja pehmeähappoisen viinin, joka on samalla osa Saksan viinihistoriaa.
Täyteläinen, tanniininen, karhunvatukkainen, tumman kirsikkainen, tumman luumuinen, mausteinen, tamminen
Jaa
Tulosta

Tuottajan tarina

Weingut Braun syntyi Meckenheimissa nykyomistajien isovanhempien perheyritysten yhdistyessä 1970-luvulla. Ellerstadtin ja Meckenheimin omistuksille ei tarvinnut miettiä yhdysnimeä, sillä molempien osapuolten nimi oli Braun, vaikka he eivät olleet sukua keskenään. Weingut Braunin arvopohjana viinin viljelyssä on näkemys luonnosta ja luonnon kunnioittaminen. Niitä tarvitaan sekä arkiviinien että luonteikkaiden huippuviinien tuottamisessa. ”On ilo tehdä viiniä, jonka takana seisot sataprosenttisesti, mutta jota myös itse rakastat nauttia. Me elämme viinillä ja viinille.” Weingut Braunin viinivalikoima on hengästyttävän laaja. Rheinpfalzin valkoviinien lisäksi punaviinit, roseet ja kuohuvat kuuluvat valikoimaan ja rypäleissä on tuttujen Rieslingin ja Müller-Thurgaun lisäksi mukana monia alueella vähemmän viljeltyjä lajikkeita kuten Cabernet Sauvignon ja Sankt Laurent.

Tuottaja

Weingut Braun

Rypäleet

Cabernet Sauvignon

Sokerit

0 g/l

Alkoholi

13.5%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Alkon tuotenumero

491797

Alueluokitus

Pfalz Qualitätswein

Makutyyppi

Mehevä & hilloinen

Tutustu myös näihin

Wolfberger La Louve Pinor Noir 75cl
21,99 €
alko
Punaviinit
Keskitäyteläinen
75 cl
Ranska
Baron de Ley Gran Reserva 75cl
28,98 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Espanja
Pares Balta Mas Elena 75cl
16,99 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Espanja
Cascina Bruciata Barbaresco
36,90 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Italia
Ironstone Old Vine Zinfandel 75cl
15,48 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Yhdysvallat
Vintae Lopez de Haro Reserva
17,98 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Espanja