Segredos de São Miguel Grande Escolha

Suuri valinta

14,98€
75 cl

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

GrilliruokaGrilliruoka
LammasLammas
Pasta ja pizzaPasta ja pizza
SeurustelujuomaSeurustelujuoma
Segredos de São Miguel on erinomainen valinta punaiselle, erityisesti paahdetulle lihalle, riistalle ja porsaanlihalle.
Alentejon alueen Touriga Franca, Syrah ja Alicante Bouschet -rypäleiden köynnökset kasvoivat saven ja liuskekiven hallitsemilla tarhoilla. Ne korjattiin käsin ja niistä poistettiin rangat kokonaan. Rypäleitä maseroitiin 48 tuntia ennen käymistä ja käyminen tapahtui avoimissa astioissa (lagares), joissa lämpötila pidettiin 22 °C ja 28 °C välillä ja kuoria sekoitettiin automaattisesti. Malolaktinen käyminen tapahtui tämän jälkeen tammitynnyreissä, jonka jälkeen viiniä kypsytettiin vuoden ajan tammitynnyreissä ja -säiliöissä.
täyteläinen, keskitanniininen, tumman kirsikkainen, vaniljainen, mokkainen –> täyteläinen, keskitanniininen, karhunvatukkainen, tumman kirsikkainen, kevyen vaniljainen, hennon kaakaoinen
Jaa
Tulosta

Tuottajan tarina

Portugalilainen Casa Relvas haluaa tuottaa laatuviinejä kaikkiin elämän hetkiin; viinejä jotka tuovat mieleen hyvät ajat, viinejä jotka ovat Alentejon lahja maailmalle. 1997 perustettu yhtiö on nuori, mutta se on kasvanut valtavasti: yhtiöllä on 750 hehtaaria korkkia tuottavaa metsää, 250 hehtaaria oliivilehtoja ja 350 hehtaaria viinitarhoja. Korkean laadun tasaisuus määrittää vuosittain tuotettuja kuutta miljoonaa viinipulloa ja ne ovat voittaneet satoja palkintoja sekä saaneet erinomaisia arvioita viinikirjoittajilta. Tuottajalle on myönnetty Earth Friendly winery -status ja se toteuttaa lukuisia ympäristönsuojeluhankkeita viinintuotannon ohella. Relvas toteuttaa kestävää kehitystä myös sosiaalisilla ja taloudellisilla projekteilla. Viisi prosenttia Relvasin tuotannosta on sertifioituja luomuviinejä.

Tuottaja

Casa Relvas

Rypäleet

Syrah, Touriga Franca, Alicante Bouschet

Sokerit

5.8 g/l

Alkoholi

14%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Alkon tuotenumero

905402

Alueluokitus

IGP Alentejano

Makutyyppi

Mehevä & hilloinen

Tutustu myös näihin

12,98 €
alko
Punaviinit
Keskitäyteläinen
75 cl
Ranska
Passorone Appassimento
15,99 €
alko
Punaviinit
Erittäin täyteläinen
75 cl
Italia
Wolfberger Pinot Noir 75cl
15,99 €
alko
Punaviinit
Keskitäyteläinen
75 cl
Ranska
17,98 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Portugali
Museum Reserva 75cl
19,99 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Espanja
20,98 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Italia