Rommit

Plantation Barbados XO

Alunperin Maison Ferrand-yhtiön 20 vuotisjuhliin tehty kertaerä, josta tuli niin suosittu, että sen saatavuus myös jatkossa on turvattu.

59,98 €

70 cl
LahjapakkausLahjapakkaus
Barbados
Täyteläinen
Kuparinruskea, täyteläinen, kuivatun aprikoosinen, trooppisen hedelmäinen, kookoksinen, kermatoffeinen, kaakaoinen, arrakkinen
Plantation syntyi Alexandre Gabrielin lukuisten tutustumismatkojen jälkeen vuonna 1999. Matkat suuntautuivat Karibian saarten lisäksi latinalaiseen Amerikkaan ja Fijille. Tarkkaan valikoidut rommitynnyrit saavat kypsyä valmistusalueellaan (Karibian saaret, Fiji jne.) riittävän ajan, kunnes ne siirretään Maison Ferrandin konjakkikellareihin toista kypsytystä varten. Tämä niin kutsuttu Double Aging oli 2000 luvun alussa ennen kuulumatonta ja on sittemmin muodostunut Plantation rommien suuren suosion salaisuudeksi.

Tuottaja

Plantation Rum

Rypäleet

Sokerit

30 g/l

Alkoholi

40%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Alkon tuotenumero

942357

Alueluokitus

Makutyyppi

Tuottajan tarina

Maison Ferrandin juuret ulottuvat vuoteen 1630 saakka, jolloin Ferrandin perhe aloitti viinin viljelyn Ars’in alueella, Konjakissa. Ferrandin uusi tuleminen ajoittuu vuoteen 1989, jolloin nykyinen omistaja, Alexandre Gabriel liittyi serkkunsa johtamaan Ferrandin konjakkitaloon. Aluksi Alexandre ja Pierre Ferrand valmistivat konjakkia vaatimattomissa oloissa autotallityylillä. Nykyisin Alexandre on perheensä kanssa yksin tilan omistaja. Parhaiten Maison Ferrandin nykytilaa kuvaa Alexandre Gabrielin lause: ” Olemme säveltäjiä, jotka tekevät työtä luonnon antamien kanssa. Emme kopioi muita ja pyrimme aina avoimeen mieleen, koska tämän päivän onnistuneet kokeilut ovat tulevaisuuden standardeja”.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Print Friendly, PDF & Email
image_pdf
image_pdfimage_print