Tuottaja
Rypäleet
Sokerit
Alkoholi
Pakkaus
Suljentatyyppi
Alkon tuotenumero
Alueluokitus
Makutyyppi
Käyttövinkit ja ruokasuositukset
Tuottajan tarina
Tuottaja
Rypäleet
Sokerit
Alkoholi
Pakkaus
Suljentatyyppi
Alkon tuotenumero
Alueluokitus
Makutyyppi
Ensin ns. oransseista viineistä innostuivat aina trendien harjalla ratsastavat huippusommelierit. Sitten niistä kuulivat jo tavalliset viiniharrastajatkin. Ja niitä saa ihan …
Liittymällä tilaajaksi hyväksyt henkilötietojesi käytön tietosuojaselosteen mukaisesti. Voit peruuttaa liittymisen koska tahansa, eikä se sido sinua mihinkään.
Piispansilta 9 B, 3. krs
Kauppakeskus Iso Omena
02230 Espoo
Horeca-alan ammattilainen? Suuntaa sivulle norex.fi
Viikon Viiniä ylläpitää Norex Selected Brands Oy
Täyteläinen, tanniininen, mausteinen, nahkainen, pitkä
Erinomainen viini riistalle, punaiselle lihalle ja voimakkaille juustoille
Museum Reservan rypäleet korjattiin käsin valikoiden, valikointi uudelleen kellarissa lajittelupöydällä. Kannat poistettiin ja murskatut rypäleet kävivät 29 °C lämpötilassa 21 päivää. Museum Reserva-viiniä kypsytettiin 22 kuukautta uusissa ranskalaisissa tammitynnyreissä ja edelleen pullossa 12 kuukautta. Viiniä ei ole suodatettu, joten viini on aromikas ja sakkaa saattaa esiintyä jonkin verran. Makua on sitäkin runsaammin.
Finca Museum syntyi Grupo Barón de Leyn laajetessa Riojan ulkopuolelle. Pitkän etsinnän tuloksena löytyi vuosituhannen vaihteessa alue, jossa oli mahdollista tuottaa korkeaa laatua kohtuulliseen hintaan: Cigales. Finca Museumin 185 hehtaarin tarhat ovat häkellyttävän näköinen kivikko, jossa kasvaa harvakseen iäkkäitä köynnöksiä. Lisäksi tilan kontrollissa on 60 hehtaaria sopimusviljelyksiä. Sisämaassa ja korkealla talvet ovat kylmät ja kesät kuumat, myös yön ja päivän lämpötilavaihtelu voi olla 20 °C. Tämä takaa hyvän hapokkuuden Tinta del Pais -rypäleelle, joka on paikallinen nimitys Tempranillolle. Kivet tarhoilla sitovat lämpöä päivällä sekä heijastavat valoa köynnöksille ja yöllä ne tasaavat lämpötilan jyrkkää vaihtelua. Olosuhteet ovat siis erinomaiset laadun tuottamiseen ja kaikki tarvittava tehdään sen hyväksi sekä tarhalla että kellarissa. Korjuu käsityönä, huipputekniikka ja taitavat enologit saavat aikaan näyttelykelpoisia viinejä, joille annetaan riittävästi aikaa myös tynnyreissä ja pulloissa kehittyä nautittaviksi.
Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |