Messias Porto Ruby

Lämmin

18,99€
75 cl

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

AperitiiviAperitiivi
SeurustelujuomaSeurustelujuoma
SuklaaherkutSuklaaherkut
Voimakkaat juustotVoimakkaat juustot
Messias Ruby sopii aperitiiviksi pekonissa grillattujen taateleiden ja paahdettujen manteleiden kera, leivonnaisten seuraan ja juustojen yleisviiniksi. Se on myös lämmittävä lasillinen, kun sää ei tarjoa parastaan. Kokeile myös Port & Tonicia punaisena versiona, ohje takaetiketissä.
Tämä mainio Ruby on syntynyt klassisella tavalla. Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Barroca ja Tinto Cão rypäleet ovat kasvaneet Douron laakson rinteiden liuskekivessä. Rypäleet poimitaan käsin jyrkiltä rinteiltä ja rankoineen murskatut rypäleet alkavat käymään jäähdytetyssä tankissa, ja kun puolet rypäleiden sokerista on käynyt alkoholiksi, lisätään joukkoon brändyä, joka keskeyttää käymisen ja nostaa viinin alkoholipitoisuuden 19,5 tilavuusprosenttiin. Sokeria jää viiniin yhä 96 grammaa litraan. Suodatuksen ja kypsytyksen jälkeen tapahtuu pullotus. Nauti Ruby viilennettynä
Rubiininpunainen, makea, boysenmarjahilloinen, karhunvatukkainen, kirsikkainen
Jaa
Tulosta

Tuottajan tarina

Messias Baptista perusti vuonna 1926 viiniliikkeen Caves Messias, jota hallinnoivat yhä hänen jälkeläisensä. Pääkonttori sijaitsee Mealhadassa Bairradan alueella. Yhtiö tuottaa ja myy laatuviinejä Portugalin tärkeimmiltä viinialueilta: Bairrada, Douro, Dão, Vinho Verde, Beiras ja portviinialue. Tuotteisiin kuuluvat myös perinteisellä menetelmällä tuotetut kuohuviinit ja kypsytetyt brandyt. Yrityksen tuotevalikoima on erittäin laaja ja kaksi kolmasosaa sen tuotteista menee vientiin kaikille viidelle mantereelle. Caves Messias omistaa useita viinitiloja, joista tärkeimmät ovat Bairradan alueen Quinta do Valdoeiro, Douron Cima Corgon alueen Quinta do Cachão ja Dãon Quinta do Penedo. Näiden tilojen viinitarhojen määrä ylittää yhteensä 200 hehtaaria. Yhtiön portviinit pullotetaan perinteisesti Vila Nova de Gaiassa. Caves Messias tekee jatkuvasti tutkimusta portugalilaisten rypäleiden ja viinien tuottamisesta. Se hankki vuosituhannen vaihteessa neljä uutta viinitilaa Dãon alueelta ja aloitti Setúbalin viinien markkinoinnin. Uutta tekniikkaa ja tuotantotiloja suunnitellaan koko ajan lisää.

Tuottaja

Vinhos Messias

Rypäleet

Sokerit

96 g/l

Alkoholi

19.5%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Alkon tuotenumero

920585

Alueluokitus

DO Porto

Makutyyppi

Tutustu myös näihin

59,90 €
alko
Portviinit
Makea
75 cl
Portugali
Porto Gran Cruz 40 years old 75cl
110,89 €
alko
Portviinit
Makea
75 cl
Portugali
Porto Cruz Tawny 75cl
19,49 €
alko
Portviinit
Makea
75 cl
Portugali
Porto Cruz White
19,49 €
alko
Portviinit
Makea
75 cl
Portugali
Porto Messias 20 Anos Port 375cl
32,99 €
alko
Portviinit
Makea
37.5 cl
Portugali
18,99 €
alko
Portviinit
Makea
75 cl
Portugali