Lisa 1503 Rosso d'Artista hanapakkaus

Arvoituksellinen hymy

31,90€
300 cl
Lisa 1503 BIB

Lisätiedot

HanapakkausHanapakkaus

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

GrilliruokaGrilliruoka
NoutopöytäNoutopöytä
Pasta ja pizzaPasta ja pizza
PataruokaPataruoka
Sopii luonnollisesti Italian ja Välimeren keittiön herkkuihin. Pizza ja pasta, antipasti, grillattu liha, pataruoat ja paahdetut vihannekset sopivat erinomaisesti tämän viinin kera. Viini on mainio noutopöydän viini. Lempeän mehevä viini sopii myös seurusteluun, vaikkapa taiteesta puhuttaessa?
Lisa oli aatelisnainen Gherardinin perheestä Firenzestä. Leonardo da Vincin hänestä maalaama muotokuva on Italian renessanssin suurimpia mestariteoksia ja Louvren taidemuseon vetonaula. Lisa asui Firenzen lisäksi kesäisin Chiantin maaseudulla pienessä talossa eikä sieltä varmasti puuttunut viini. Hänen kuvaansa katsellessa tulee mieleen vanha sanonta: eivät vedenjuojat ole suurta taidetta tehneet. Hänen nimellään tehty viini on huolellinen sekoitus Italian tunnetuimmista rypälelajikkeista, se on rikas, runsas ja kevyen paahteinen. Viini saa muistamaan Italian aurinkoa, kuvankauniita kukkuloita, elämää josta niin monet haaveilevat.
Keskitäyteläinen, keskitanniininen, tumman kirsikkainen, puolukkainen, maitosuklainen
Jaa
Tulosta

Tuottajan tarina

Mare Magnumin yritysfilosofia on selkeä: kalliita laatuviinejä on maailmassa paljon, mutta suurin kysyntä kohdistuu itse asiassa laadukkaisiin viineihin, joilla on järkevä hinta. Kokeneet Takis Soldatos ja Mario Calzolari perustivat Mare Magnumin tuottamaan viinejä vastaamaan juuri tähän kysyntään. Yrityksen tuotanto alkoi italialaisista viineistä, joiden alkuperä on Apulia, Abruzzo, Piemonte, Sisilia, Toscana, Umbria ja Veneto. Mare Magnumin kansainvälinen viinintekijätiimi matkustaa jatkuvasti maailmalla ja yhteistyö on tuottanut monia viehättäviä, moderneja viinejä hyvinkin erilaisista paikoista. Niitä ovat tällä hetkellä Australia, Espanja, Etelä-Afrikka, Etelä-Amerikka, Kalifornia, Kreikka, Ranska ja Uusi-Seelanti. Riippumatta maasta tai viinistä Mare Magnumin tärkein päämäärä on tarjota kuluttajalle poikkeuksellisen hyvää vastinetta rahalle kekseliäissä ja houkuttelevissa pakkauksissa.

Tuottaja

Mare Magnum

Rypäleet

Primitivo, Sangiovese

Sokerit

13 g/l

Alkoholi

13%

Pakkaus

Hanapakkaus

Suljentatyyppi

Hana

Alkon tuotenumero

937434

Alueluokitus

Wine of Italy

Makutyyppi

Mehevä & hilloinen

Tutustu myös näihin

Bardos Reserva 75cl
23,98 €
alko
Punaviinit
Erittäin täyteläinen
75 cl
Espanja
Lunaria Coste di Moro Montepulciano d Abruzzo 75cl
15,98 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Italia
Aroa Jauna 75cl
12,98 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Espanja
Casa Charlize Cuvee Forte 75cl
11,99 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Italia
Maraia Barbera del Monferrato 75cl
20,98 €
alko
Punaviinit
Keskitäyteläinen
75 cl
Italia
Baron de Ley Gran Reserva 75cl
27,99 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Espanja