Gran Vinhas do Ocidente Reserva

Mehevää eleganssia

13,99€
75 cl

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

GrilliruokaGrilliruoka
NautaNauta
NautiskelujuomaNautiskelujuoma
Pasta ja pizzaPasta ja pizza
Gran Vinhas do Ocidente Reserva on tyylikäs lihaviini, joka sopii erityisesti lampaanlihaan ja riistaan, mutta pizza ja pastaa, grillattu liha ja kovat juustot saavat myös erinomaista seuraa tästä viinistä.
Gran Vinhas do Ocidente Reserva on isoveli suureen suosioon nousseelle Vinhas do Ocidente Tintolle. Viini on todella runsasmakuinen, josta kertovat rypäleet Syrah, Touriga Franca ja Alicante Bouschet muiden lisäksi. Viiniä on kypsytetty 12 kuukautta tammitynnyreissä ja tammisäiliöissä. Tyylikäs viini on helposti lähestyttävä, tuoksu on hienostuneen rikas ja maku on runsaan hedelmäinen, miellyttävän hapokas ja tasapainoinen. Tanniinit ovat runsaat, mutta kuin silkkiä ja samettia. Gran Vinhas do Ocidente Reserva on suomalaisille räätälöity ruokapöydän superviini, tyylikkäässä pullossa.
Täyteläinen, keskitanniininen, kirsikkainen, luumuinen, nahkainen
Jaa
Tulosta

Tuottajan tarina

Portugalilainen Casa Relvas haluaa tuottaa laatuviinejä kaikkiin elämän hetkiin; viinejä jotka tuovat mieleen hyvät ajat, viinejä jotka ovat Alentejon lahja maailmalle. 1997 perustettu yhtiö on nuori, mutta se on kasvanut valtavasti: yhtiöllä on 750 hehtaaria korkkia tuottavaa metsää, 250 hehtaaria oliivilehtoja ja 350 hehtaaria viinitarhoja. Korkean laadun tasaisuus määrittää vuosittain tuotettuja kuutta miljoonaa viinipulloa ja ne ovat voittaneet satoja palkintoja sekä saaneet erinomaisia arvioita viinikirjoittajilta. Tuottajalle on myönnetty Earth Friendly winery -status ja se toteuttaa lukuisia ympäristönsuojeluhankkeita viinintuotannon ohella. Relvas toteuttaa kestävää kehitystä myös sosiaalisilla ja taloudellisilla projekteilla. Viisi prosenttia Relvasin tuotannosta on sertifioituja luomuviinejä.

Tuottaja

Casa Relvas

Rypäleet

Syrah, Touriga Franca, Alicante Bouschet

Sokerit

5.8 g/l

Alkoholi

14%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Alkon tuotenumero

957846

Alueluokitus

Vinho Regional Alentejano

Makutyyppi

Mehevä & hilloinen

Tutustu myös näihin

17,98 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Portugali
Samsara Appassimento 75cl
24,89 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Italia
Pares Balta Camino Romano 75cl
24,99 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Espanja
Pares Balta Indigena 75cl
20,98 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Espanja
Corsini Le Corti Chianti Classico 75cl
20,98 €
alko
Punaviinit
Keskitäyteläinen
75 cl
Italia
Herdade de São Miguel Pé de Mãe
42,99 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Portugali