Casa Charlize Floreale Blush

Kaunokainen

11,98€
75 cl

Lisätiedot

KierrekorkkiKierrekorkki
VegaaninenVegaaninen

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

AperitiiviAperitiivi
Itämainen ruokaItämainen ruoka
PikkusuolaisetPikkusuolaiset
Salaatit, kasvisruokaSalaatit, kasvisruoka
Casa Charlize Pinot Grigio on nautittava seurusteluviini ja kelpo aperitiivi, mutta se saattelee hienosti myös itämaisia ruokia, katkarapuja, meren herkkuja ja pikkusuolaisia.
Casa Charlize Pinot Grigio tuo terveiset Sisilian saarelta, jonka rosoisia, tuliperäisiä rantoja syleilevät Välimeren turkoosit aallot ja näyttävien rinteiden sitruunapuita keinuttelee lämmin mistraali. Täällä Välimeren keittiön herkut on aina saateltu viinillä ja viini on tietenkin paikallista. Pinot Grigio rypäleet kypsyvät tällä aurinkoisella saarella täyteen loistoonsa, mutta tuuli, korkeat rinteet ja yön viileys säilyttävät myös niiden hienon hapokkuuden. Pieni makeus tekee viinistä lempeän ja helposti lähestyttävän, mutta antaa samalla runsautta, joka tekee siitä mainion ruokaviinin.
Puolikuiva, keskihapokas, kukkainen, metsämarjainen, hedelmäinen
Jaa
Tulosta

Tuottajan tarina

Global Wine House on Cantine Casa Charlize –brändiään varten tehnyt yhteisyötä yli vuosisadan ikäisen Castellani-viinitilan kanssa Pontederassa. Heidän kokemuksensa ja ammattitaitonsa avulla on räätälöity viini, jota on vaikea vastustaa. Rypäleiden korjuusta pullotukseen päämääränä on tehdä laadukas viini kohtuullisella hinnalla, jokamiehen menolippu Toscanaan. Samalla tavalla kuin korkeimman hintaluokan supertoscanalaisissa mukana on ranskalaisia rypälelajikkeita ja siksi viranomaisen antama laatumerkintä korkeampien laatuluokituksien sijasta on IGT eli Indicazione Geografica Tipica, alueelleen tyypillinen viini. Casa Charlize -viinivalikoiman tarkoituksena on yhdistää italialaisten klassisten viinien laatu ja maine viininvalmistuksen historian ja perinteiden arvostukseen.

Tuottaja

Casa Charlize

Rypäleet

Pinot Grigio

Sokerit

10 g/l

Alkoholi

12%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Kierrekorkki

Alkon tuotenumero

957463

Alueluokitus

Terre Siciliane IGT

Makutyyppi

Tutustu myös näihin

Barton&Guestier Tourmaline Côtes de Provence
16,99 €
alko
Roseeviinit
Kuiva
75 cl
Ranska
15,98 €
alko
Roseeviinit
Kuiva
75 cl
Espanja
Amore Mio
10,90 €
alko
Roseeviinit
Kuiva
75 cl
Italia
12,90 €
alko
Roseeviinit
Puolikuiva
75 cl
Italia
Baron de Ley Rosado de Lagrima
13,72 €
alko
Roseeviinit
Kuiva
75 cl
Espanja
11,98 €
alko
Roseeviinit
Puolikuiva
75 cl
Italia