Big Game Malbec Hanapakkaus

37,19€
300 cl

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

GrilliruokaGrilliruoka
LammasLammas
NautaNauta
RiistaRiista
Big Game on nimensä mukaisesti riistaviini, joka sopii monenlaiseen punaiseen lihaan, erityisesti paahdettuna tai grillattuna.
Mendozan Malbec on pitkään ollut viiniä arvostavien varma valinta, tasainen, luotettava, runsas ja hinta-laatusuhteeltaan esimerkillinen. Big Game Malbecin rypäleet korjattiin käsin ja alkoholikäyminen tapahtui jäähdytetyissä terästankeissa. Kypsytys tammiastioissa kesti 4-6 kuukautta. Viini on palkittu moneen kertaan kulta- ja hopeamitaleilla. Tarjoile viini kevyesti viilennettynä 16-18 °C. Argentiinalainen tango sopii tämän viinin luomaan tunnelmaan täydellisesti.
Täyteläinen, tanniininen, tumman kirsikkainen, mustikkainen, kevyen karhunvatukkainen, mausteinen, hennon suklainen, lämmin
Jaa
Tulosta

Tuottajan tarina

Mare Magnumin yritysfilosofia on selkeä: kalliita laatuviinejä on maailmassa paljon, mutta suurin kysyntä kohdistuu itse asiassa laadukkaisiin viineihin, joilla on järkevä hinta. Kokeneet Takis Soldatos ja Mario Calzolari perustivat Mare Magnumin tuottamaan viinejä vastaamaan juuri tähän kysyntään. Yrityksen tuotanto alkoi italialaisista viineistä, joiden alkuperä on Apulia, Abruzzo, Piemonte, Sisilia, Toscana, Umbria ja Veneto. Mare Magnumin kansainvälinen viinintekijätiimi matkustaa jatkuvasti maailmalla ja yhteistyö on tuottanut monia viehättäviä, moderneja viinejä hyvinkin erilaisista paikoista. Niitä ovat tällä hetkellä Australia, Espanja, Etelä-Afrikka, Etelä-Amerikka, Kalifornia, Kreikka, Ranska ja Uusi-Seelanti. Riippumatta maasta tai viinistä Mare Magnumin tärkein päämäärä on tarjota kuluttajalle poikkeuksellisen hyvää vastinetta rahalle kekseliäissä ja houkuttelevissa pakkauksissa.

Tuottaja

Mare Magnum

Rypäleet

Malbec

Sokerit

4 g/l

Alkoholi

13.5%

Pakkaus

Hanapakkaus

Suljentatyyppi

Hana

Alkon tuotenumero

467948

Alueluokitus

Makutyyppi

Roteva & voimakas

Tutustu myös näihin

Scarlett Dark
12,75 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Espanja
Wolfberger Pinot Noir 75cl
15,99 €
alko
Punaviinit
Keskitäyteläinen
75 cl
Ranska
Museum Reserva 75cl
19,99 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Espanja
14,49 €
alko
Punaviinit
Keskitäyteläinen
75 cl
Espanja
Pares Balta Mas Elena 75cl
16,99 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Espanja
Grace 75cl
12,48 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Etelä-Afrikka