Asia Blend Cuvee White

Tropiikin hedelmät

14,98€
75 cl

Lisätiedot

KierrekorkkiKierrekorkki
VegaaninenVegaaninen
Ympäristövastuullinen pakkausYmpäristövastuullinen pakkaus

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

Itämainen ruokaItämainen ruoka
Tulinen ruokaTulinen ruoka
Vähärasvainen kalaVähärasvainen kala
Asia Blend sopii täydellisesti seurusteluviiniksi, mutta on omimmillaan aasialaisen keittiön herkkujen seurana: sushi, sashimi, dim sum, Thai curry, meren herkut, vietnamilaiset herkut, kiinalaiset herkut ja japanilainen keittiö kokonaisuudessaan.
Tämä sekoitus Grüner Veltlineriä ja Pinot Blancia on täydellinen seuralainen aasialaiselle keittiölle. Se on palkittu moneen kertaan, mikä ei yllätä sillä viini on hätkähdyttävän aromikas. Se suorastaan tulvii trooppisia hedelmiä. Lisäksi se täyttää suun ja toimii, niin kuin tasapainoisen viinin kuuluukin. Köynnökset kasvoivat tarhassa, jonka pohjassa on kerroksittain ruskeaa maata, hiesua, lössiä ja soraa. Rypäleet korjattiin käsin lokakuun alussa, puristettiin hellävaraisesti pneumaattisessa puristimessa. Mehu kävi viiniksi terästankissa 20 °C lämpötilassa. Viini sopii vegaaneille.
Kuiva, hapokas, hedelmäinen, kukkainen, yrttinen
Jaa
Tulosta

Tuottajan tarina

Georg Weinwurm pyörittää kolmannessa polvessa Itävallan Weinviertelin alueella perheyritystä, jonka nimi Weinwurms kuulostaa humoristiselta, Viinimadot. Hänen isoisänsä Anton Weinwurm aloitti työn 1950 istuttamalla ensimmäiselle tarhalleen Grüner Veltlineriä, joka osoittautuikin Blauer Zweigeltiksi. Perhe piti tätä onnenpotkuna. He pitävät väreistä ja haluavat maaperän tuovan viineille persoonallisuutta ja luonnetta. Nykyään 28 hehtaarin tilalla kasvavat tyypilliset Grüner Veltliner, Rivaner, Chardonnay, Welschriesling ja Zweigelt, mutta myös erikoisemmat Roter Muskateller, Syrah ja Blauer Portugieser. Kaikki saavat erityistä huomiota ja huolenpitoa osakseen, joka näkyy viinien saamien palkintojen määrässä. Georg Weinwurm keräsi oppivuosinaan viinin tekemisen taitoa ja ymmärrystä Australiasta Andre Peacen luona, mutta myös Itävallan parhaiden taitajien opissa. Pohjana on tietenkin myös kahden sukupolven kokemus, ja Georg hakee intohimoisesti laatua ja elämäniloa viineihinsä, joista on tullut hänen tavaramerkkinsä. Tila toivottaa vieraat tervetulleiksi.

Tuottaja

Weingut Weinwurm

Rypäleet

Grüner Veltiner, Pinot Blanc

Sokerit

6 g/l

Alkoholi

12%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Kierrekorkki

Alkon tuotenumero

940858

Alueluokitus

Makutyyppi

Pirteä & hedelmäinen

Tutustu myös näihin

12,98 €
alko
Valkoviinit
Kuiva
75 cl
Ranska
ABC Chardonnay 75cl
10,99 €
alko
Valkoviinit
Kuiva
75 cl
Chile
11,98 €
alko
Valkoviinit
Puolikuiva
75 cl
Saksa
15,98 €
alko
Valkoviinit
Kuiva
75 cl
Saksa
Crudo Catarratto Zibibbo 75cl
12,48 €
alko
Valkoviinit
Puolikuiva
75 cl
Italia
Pares Balta Honeymoon 75cl
17,39 €
alko
Valkoviinit
Puolimakea
75 cl
Espanja