Kotipihan tai torikojun antimista syntyy klassinen makuyhdistelmä mansikkaa ja raparperia. Rhubarb Delight on roseeviinidrinkki, joka todella maistuu kesältä!

Mansikan ja raparperin lisäksi Rhubarb Delightiin laitetaan yrttejä ja verigreippiä. Tätä cocktailia kuvaa aromikkuus, kirpeys, marjaisuus ja raikkaus. Ole oman elämäsi baarimestari ja kokeile alta löytyvää ohjetta!

Rhubarb Delight

rhubarb

 

 

4 pitkää (n. 10 cm) raparperin siivua

1–2 mansikkaa

2 verigreippikiekkoa

6 lehteä omavalintainen yrtti: sitruunamelissa, basilika, sitrusbasilika, thaibasilika 

8 cl Crudo Rosato -roseeviini

Russian water

jäitä

Ohje: Leikkaa raparperista neljä noin 10 cm pitkää ohutta siivua ja verigreipistä kaksi siivua.

Laita suureen viinilasiin jäitä. Lisää raparperisiivut, verigreippisiivut, 1–2 mansikkaa, yrtit ja 8 cl Crudo Rosato -roseeviiniä. Täytä lasi loppuun Russian water -mixerillä.

Drinkki on valmis!