Negrita Rum Cream -kaakaon kaveriksi espanjalaisia churroja

Kaakaon kaveriksi sopii mainiosti Espanjasta lähtöisin olevat churrot, jotka perinteisesti ”kuorrutetaan” kanelisokerilla. Tällä pikaversiolla saat maistuvat churrot helposti Negrita Rum Cream -kermaliköörillä tuunatun kaakaon kaveriksi.

Tarvitset:

Kaakaota
4cl Negrita Rum Cream -kermalikööriä
Kermavaahtoa
Suklaakastiketta

100 g voi- tai lehtitaikinaa
1 dl sokeria
1 tl kanelia
50 g voita

Valmista kaakao, kuten tässä reseptissä kerrotaan. Kuumenna uuni 225 asteeseen ja leikkaa voi- tai lehtitaikinalevy muutaman senttimetrin levyisiksi nauhoiksi. Nosta leikatut taikinanauhat leivinpaperin päälle uunipellille. Pistele nauhoihin muutamia reikiä, esimerkiski haarukalla ja paista uunissa noin 10 minuuttia, kunnes nauhat ovat kullanruskeita. Jos nauhoista tulee paistaessa kovin paksuja, voit halkaista ne vielä paistamisen jälkeen kahtia. Sulata voi. Yhdistä kaneli ja sokeri keskenään. Kasta paistetut churrot voisulassa ja sen jälkeen pyörittele niitä kanelisokerissa. Anna churrojen kuivahtaa hetki (noin 5 minuuttia). Tarjoile tuoreeltaan Negrita Rum Cream -kermaliköörikaakaon kanssa.

14,99 €
alko
Liköörit
70 cl
Ranska
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email