Klassikkojuoma kaakao muuntuu vaikka juhlatarjoiluiden jälkiruuaksi tai talvipäivän herkkuhetkeksi, kun sen kruunaa Negrita Rum Cream -kermaliköörillä, kermavaahdolla ja suklaakastikkeella. Kermaliköörin voi aina nauttia sellaisenaan jäiden kanssa, mutta kukaan ei jätä väliin kaakaota ja vaahtokarkkeja! Vielä jos mukaan sujauttaa kermavaahtoa ja suklaakastiketta, on mahdollista jäädä koukkuun. Olit sitten pukeutunut juhla-asuun tai vilttiin, on tämä drinkki aina oikea valinta.

Resepti:

4 cl Negrita Rum Cream -kermalikööriä
kylmää tai lämmintä kaakaota
vaahtokarkkeja ja/tai kermavaahtoa
suklaakastiketta

Valmistusohje:

Kaada lasin pohjalle Negrita Rum Cream -kermalikööri ja valmista kaakao makusi mukaan joko kylmänä tai lämpimänä. Lisää kaakao lasiin kermaliköörin joukkoon ja lisää päälle vaahtokarkit ja/tai kermavaahto. Viimeistele juoma suklaakastikkeella ja nauti!