Negrita Rum Cream -kaakao

Klassikkojuoma kaakao muuntuu vaikka juhlatarjoiluiden jälkiruuaksi tai talvipäivän herkkuhetkeksi, kun sen kruunaa Negrita Rum Cream -kermaliköörillä, kermavaahdolla ja suklaakastikkeella.

Resepti:

4 cl Negrita Rum Cream -kermalikööriä
kaakaota
vaahtokarkkeja ja/tai kermavaahtoa
suklaakastiketta

Valmistusohje:

Kaada lasin pohjalle Negrita Rum Cream -kermalikööri ja valmista kaakao makusi mukaan joko kylmänä tai lämpimänä. Lisää kaakao lasiin kermaliköörin joukkoon ja lisää päälle vaahtokarkit ja/tai kermavaahto. Viimeistele juoma suklaakastikkeella ja nauti!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email