Hieman tuttua ja hieman uutta! Kesäbooli on hellepäivän virkistävin ja tyylikäs booli, joka yhdistää trendikkääseen ja helposti lähestyttävään Rieslingiin raparperia, sitrushedelmiä ja niiden kaveriksi yrttejä. Halutessasi voit laittaa mukaan vielä makeita mansikoita. Katso helppo ja nopea ohje alta!

Tarvitset pullollisen Wolfberger Riesling -valkoviiniä, noin 15 lehteä thaibasilikaa, yhden tai kaksi raparperinvartta lastuina, kolme viipaloitua limeä, yhden sitruunan puristetun mehun, litran limen makuista makuista hiilihapotettua juomaa sekä ison jääpalan pitämään juoman kylmänä. Halutessasi voit lisätä booliin mansikoita.

Kesäbooli

raparperi

1 plo Wolfberger Riesling -valkoviiniä

3 limeä kiekkoina

1–2 tuore raparperi lastuina

1 sitruuna puristettuna mehuna

15 lehteä thaibasilikaa 

1 l limen makuista hiilihapotettua juomaa 

mansikoita oman maun mukaan

Ohje: Viipaloi limet, leikkaa raparperi ohuiksi lastuiksi ja purista sitruunasta mehu. Lisää kaikki ainekset boolimaljaan ja sekoita huolellisesti. Booli on nyt valmista nautittavaksi!