Disaronno Velvet on vuonna 2020 lanseerattu runsaan täyteläinen kermalikööri, joka on kotoisin Italiasta. Se yhdistää herkullisen karvasmanteliaromin ja ihanan samettisen kermaisuuden. Väriltään Disaronno Velvet on hillityn vaalea ja olemukseltaan hyvin täyteläinen miellyttävällä suutuntumalla. Maultaan se on karvasmantelinen, hennon karamellinen ja runsas. Karvasmanteliaromi saadaan uuttamalla aprikoosin kivistä. Tuote ei sisällä pähkinää tai mantelia.

Täydellinen niin jäiden kanssa, jäiden päällä kuin jäiden sisällä

Disaronno Velvet liqueur lasissa

Ylellinen Disaronno Velvet on parhaimmillaan hyvin jäähdytettynä ja jäiden kanssa nautittuna. Kaikenlaiset jäät toimivat hienostuneen liköörin seurana, mutta pienellä vaivalla saat kotona tehdystä drinkistä entistä mielenkiintoisemman ja näyttävämmän. Tarvitset vain kauniin lasin ja jääpalamuotin.

Jäistä eleganssia Disaronno Velvetin kanssa

Juoman tarjoiluun saat valitsemalla sille upean kristallilasin ja lisäämällä lasiin yhden suuren pyöreän jääpallon. Ammattimaisen esillepanon loihtiminen kotona valmistettuun juomaan on näin helppoa! Näyttävyytensä lisäksi suuren jääpalan etuna on se, että se sulaa paljon hitaammin kuin pienet jääpalat. Se pitää juoman pitkään kylmänä vetistämättä sitä, ja on samalla ilo silmälle. Drinkkinautinto on valmis! Hyviä vaihtoehtoja tähän esillepanoon ovat esimerkiksi Decanterista löytyvät Nachtmann Noblesse Tumbler -lasit ja Cilio Jääpalamuotti Quatro.

Jäiden vankina

Voit nauttia Velvetin täyteläisyydestä juoman loppuun saakka. Mitä jos valmistaisitkin jääpalat kermalikööristä itsestään? Laita muutama Disaronno Velvetistä jäädytetty jääpala lasiin ja kaada tilkka Disaronno Velvetiä niiden päälle. Neste aloittaa jäiden sulamisen, mutta ne eivät laimenna drinkkiä, vaan ainoastaan pitävät juoman jäisen kylmänä viimeiseen pisaraan. Drinkki pysyy viileänä, ja jääpalat lisäävät sulaessaan kylmää juomaa lasiin.

Disaronno Velvet Liqueur

Valitsitpa kumman vain valmistustavan jääpaloille, Disaronno Velvet kauniissa kristallilaseissa on erinomainen idea tarjoiltavaksi esimerkiksi makeana jälkiruokana.

Valmistaja Illva Saronno on Italian Saronnossa sijaitseva 1940-luvulla perustettu perheyritys. Yrityksen nimi on lyhenne sanoista ”Industria, Lombarda, Liquori, Vini & Affini”. Illva Saronnosta muodostui nopeasti italialaisen liköörin ja maun vertauskuva. 1970- ja 1980-luvuilla Illva Saronno oli ensimmäisiä italialaisia alkoholialan yrityksiä, jotka aloittivat suuren maailmanvalloituksen panostamalla voimakkaasti vientiin. 1990-luvulta tähän päivään asti Illva Saronno on vahvistanut asemaansa maailmanlaajuisesti italialaisten liköörien juomakulttuurin ja tyylin puolestapuhujana. Illva Saronnon tuotemerkkejä myydään yli 160 maassa maailmanlaajuisesti.