Weingut Braun Weissburgunder Trocken

Kevätviini

15,98€
75 cl

Lisätiedot

VegaaninenVegaaninen
Ympäristövastuullinen pakkausYmpäristövastuullinen pakkaus

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

AperitiiviAperitiivi
Salaatit, kasvisruokaSalaatit, kasvisruoka
SeurustelujuomaSeurustelujuoma
Braun Weissburgunder Trocken on nautittava aperitiivi, hedelmäinen seurusteluviini ja monikäyttöinen ruokaviini. Erityisen viehättävästi tämä lempeähappoinen viini istuu parsan seuraan.
Braun Weissburgunder Trocken on täydellinen kevätviini, jota onneksi sopii nauttia milloin vain. Sen avoin, nupullaan kukoistava hedelmäisyys tuo mieleen kevään ja versot. Juuri tästä syystä se on myös loistava parsaviini. Rypäleet on korjattu Rheinpfalzin kuuluilta rinteiltä, tarkemmin sanottuna palstalta nimeltä Haßlocher Leisböhl. Viini on käynyt ja kypsytetty terästankeissa. Braunin viinitalon kategoria tälle viinille on ”alltag” eli he suosittelevat sitä päivittäiseen käyttöön. Näin laadukas arkiviini tekee arjestakin vähän juhlavamman. Viini soveltuu vegaaneille.
Kuiva, keskihapokas, sitruksinen, persikkainen, hedelmäinen
Jaa
Tulosta

Tuottajan tarina

Weingut Braun syntyi Meckenheimissa nykyomistajien isovanhempien perheyritysten yhdistyessä 1970-luvulla. Ellerstadtin ja Meckenheimin omistuksille ei tarvinnut miettiä yhdysnimeä, sillä molempien osapuolten nimi oli Braun, vaikka he eivät olleet sukua keskenään. Weingut Braunin arvopohjana viinin viljelyssä on näkemys luonnosta ja luonnon kunnioittaminen. Niitä tarvitaan sekä arkiviinien että luonteikkaiden huippuviinien tuottamisessa. ”On ilo tehdä viiniä, jonka takana seisot sataprosenttisesti, mutta jota myös itse rakastat nauttia. Me elämme viinillä ja viinille.” Weingut Braunin viinivalikoima on hengästyttävän laaja. Rheinpfalzin valkoviinien lisäksi punaviinit, roseet ja kuohuvat kuuluvat valikoimaan ja rypäleissä on tuttujen Rieslingin ja Müller-Thurgaun lisäksi mukana monia alueella vähemmän viljeltyjä lajikkeita kuten Cabernet Sauvignon ja Sankt Laurent.

Tuottaja

Weingut Braun

Rypäleet

Weissburgunder

Sokerit

5 g/l

Alkoholi

12%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Kierrekorkki

Alkon tuotenumero

916482

Alueluokitus

Pfalz Qualitätswein

Makutyyppi

Pirteä & hedelmäinen

Tutustu myös näihin

18,48 €
alko
Valkoviinit
Kuiva
75 cl
Uusi-Seelanti
Mezzacorona Pinot Grigio
12,98 €
alko
Valkoviinit
Kuiva
75 cl
Italia
12,98 €
alko
Valkoviinit
Kuiva
75 cl
Espanja
Louis Jadot Couvent des Jacobins Chardonnay 75cl
27,99 €
alko
Valkoviinit
Kuiva
75 cl
Ranska
Wolfberger Pinot Gris 75cl
14,98 €
alko
Valkoviinit
Puolikuiva
75 cl
Ranska
Matsu La Jefa
38,99 €
alko
Valkoviinit
Kuiva
75 cl
Espanja