Vinha da Mina Aragonez

Alentejon Tempranillo

17,98€
75 cl

Lisätiedot

VegaaninenVegaaninen
Ympäristövastuullinen pakkausYmpäristövastuullinen pakkaus

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

GrilliruokaGrilliruoka
LammasLammas
Miedot juustotMiedot juustot
Pasta ja pizzaPasta ja pizza
Aragonez Vinha da Mina on niin herkullinen, että sitä voi suositella seurusteluviiniksi runsasmakuisen punaviinin ystäville. Se sopii upeasti grillatulle kalalle, gourmet-hampurilaisen seuraksi, lasagnen kera, myös kasvislasagnen ja saattelee tyylikkäästi monia juustoja.
Espanjan ylpeimpien punaviinien rypäle Tempranillo tunnetaan Alentejossa nimillä Aragón, Aragones ja Aragonez. Douron laaksossa sama rypäle tunnetaan nimellä Tinta Roriz. Alentejossa tämä rypäle on ollut käytössä pitkään ja sitä pidetään alueen jaloimpana rypäleenä. Matala satoisuus ja varhainen korjuu tuottaa tällä alueella upeita viinejä, joista graniittisessa maaperässä kasvanut Aragonez Vinha da Mina on hieno esimerkki. Käyminen tapahtui jäähdytetyissä tankeissa ja kypsytys suurissa tammiastioissa yhdeksän kuukauden ajan. Pienen viinierän pullot on numeroitu. Paras tarjoilulämpötila on 16 °C.
Täyteläinen, keskitanniininen, karhunvatukkahilloinen, tumman kirsikkainen, luumuinen, kevyen kukkainen, yrttinen
Jaa
Tulosta

Tuottajan tarina

Portugalilainen Casa Relvas haluaa tuottaa laatuviinejä kaikkiin elämän hetkiin; viinejä jotka tuovat mieleen hyvät ajat, viinejä jotka ovat Alentejon lahja maailmalle. 1997 perustettu yhtiö on nuori, mutta se on kasvanut valtavasti: yhtiöllä on 750 hehtaaria korkkia tuottavaa metsää, 250 hehtaaria oliivilehtoja ja 350 hehtaaria viinitarhoja. Korkean laadun tasaisuus määrittää vuosittain tuotettuja kuutta miljoonaa viinipulloa ja ne ovat voittaneet satoja palkintoja sekä saaneet erinomaisia arvioita viinikirjoittajilta. Tuottajalle on myönnetty Earth Friendly winery -status ja se toteuttaa lukuisia ympäristönsuojeluhankkeita viinintuotannon ohella. Relvas toteuttaa kestävää kehitystä myös sosiaalisilla ja taloudellisilla projekteilla. Viisi prosenttia Relvasin tuotannosta on sertifioituja luomuviinejä.

Tuottaja

Casa Relvas

Rypäleet

Aragonez

Sokerit

5 g/l

Alkoholi

13.5%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Alkon tuotenumero

437717

Alueluokitus

Vinho Regional Aragonez

Makutyyppi

Mehevä & hilloinen

Tutustu myös näihin

17,98 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Portugali
Lisa 1503 BIB
33,90 €
alko
Punaviinit
Keskitäyteläinen
300 cl
Italia
Running Duck Shiraz 75cl
11,99 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Etelä-Afrikka
Ironstone Obsession Red 75cl
15,19 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Yhdysvallat
Aroa Jauna 75cl
12,98 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Espanja
Herdade Sao Miguel Colheita Seleccionada Red 75cl
13,99 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Portugali