Plantation Venezuela 2010

Bourbon-tynnyreissä 8 vuotta Venezuelassa ikääntynyt ja 4 vuotta konjakkitynnyreissä Ranskassa viimeistelty täyteläinen tynnyrivahvuinen rommi

69,98€
70 cl

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

Nautitaan sellaisenaan hyvässä seurassa
Tuote kuuluu rajoitetun saatavuuden vuosikertarommien valikoimaan (nimeltään Under the Sea). Sarjasta julkaistaan kuusi erikoisrommia edeltävän vuosikertasarjan (Birds of Paradise) tapaan. Rommit ovat ekspressiivisiä ja yksilöllisiä erikoisrommeja, joissa alkuperämaan tyylit, kulttuuri ja olosuhteet (’terroir’) pääsevät esille. Pitkä kypsytys valikoiduissa tynnyreissä pehmentää rommin, ja tynnyriviimeistely Ranskassa tasapainottaa lopputuloksen. Tyylikäs Bourbon-tynnyreissä pitkään ikääntynyt ja konjakkitynnyreissä viimeistelty täyteläinen kuiva rommi on rommiasiantuntijoille erinomainen valinta. Rajoitettu saatavuus, erikoistuote.
Kullanruskea, täyteläinen, kuiva, lämmin, kuivahedelmäinen, pähkinäinen, tamminen
Jaa
Tulosta

Tuottajan tarina

Alexandre Gabriel on kuin tutkimusmatkailija. Loputon uteliaisuus, intohimo ja hienostunut kauneuden taju ovat hänen eväitään täydellisyyden tavoittelussa. Vuonna 1989 hän löysi konjakkitalon nimeltä Maison Ferrand ja osti sen. Hänen tiiminsä rakensi verkoston konjakin myyntiin ja sukelsi konjakin maailmaan yksityiskohtia myöten. 1990-luvulla hän ryhtyi etsimään täydellistä rommia Karibialta. Syntyi Plantation: käsityönä tehtyjä rommeja, joiden pohjana on tropiikin terroir. Viisitoista vuotta intohimoista rommin valmistusta sai tunnustuksen: vuonna 2012 Alexandre Gabriel palkittiin nimellä Master Rum Blender of the Year ja Distiller of the Year by The American Distilling Institute. Hänen suuri löytönsä on ollut se, miten jokaisella Karibian saarella rommi on erilaista ja edustaa omaa aluettaan, kulttuuriaan ja tapaa tehdä työtä omalla tavallaan. Kaikki Plantation-rommit käyvät aina läpi kaksivaiheisen kypsytyksen. Ensin alkuperäalueellaan tropiikissa, yleensä perinteisesti Bourbon-tynnyreissä. Näistä tynnyreistä rommi saa muun muassa vaniljaisia ja kookosmaisia vivahteita. Ikäännyttyään useamman vuoden synnyinsijoillaan, rommit matkaavat Ranskaan. Siellä ne aloittavat toisen kypsytysjaksonsa Ferrandin konjakkeihin käytetyissä tammitynnyreissä.

Tuottaja

Plantation Rum

Rypäleet

Sokerit

Alkoholi

52%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Muovisuljin

Alkon tuotenumero

903946

Alueluokitus

Makutyyppi

Tutustu myös näihin

Plantation O.F.T.D. 70cl
49,99 €
alko
Rommit
Täyteläinen
70 cl
Barbados
Riviere du Mat Arrange Vanille
31,38 €
alko
Rommit
70 cl
Ranska
Plantation Xaymaca Special Dry 70cl
42,95 €
alko
Rommit
Keskitäyteläinen
70 cl
Jamaika
39,98 €
alko
Rommit
70 cl
Fidzi
79,95 €
alko
Rommit
Täyteläinen
70 cl
Guyana
39,50 €
alko
Rommit
70 cl
Mauritius