Plantation Stiggins' Fancy Pineapple

Rommien (Barbados - Jamaica - Trinidad) ja aitojen ananaksien harmoninen liitto.

39,99€
70 cl
Plantation Pineapple 70cl

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

Täydellisen Daiquirin tärkein ainesosa.
Plantation Stiggins’ Fancy Pineapple on maustettu rommi, jota varten ananaksen kuoria uutetaan Plantation 3 Stars -rommissa ja uute tislataan Ranskassa Ferrandin kuparipannuilla. Ananasten hedelmäliha uutetaan puolestaan Plantation Original Dark-rommissa. Hedelmäuute ja tisle sekoitetaan keskenään, jolloin syntyy aito Stiggins’ Fancy Pineapple-rommi, hedelmäinen tervehdys Karibialta.
Meripihkanruskea, täyteläinen, makeahko, terävä, kypsän ananaksinen, arrakkinen, kevyen suklainen, mausteinen, vivahteikas
Jaa
Tulosta

Tuottajan tarina

Alexandre Gabriel on kuin tutkimusmatkailija. Loputon uteliaisuus, intohimo ja hienostunut kauneuden taju ovat hänen eväitään täydellisyyden tavoittelussa. Vuonna 1989 hän löysi konjakkitalon nimeltä Maison Ferrand ja osti sen. Hänen tiiminsä rakensi verkoston konjakin myyntiin ja sukelsi konjakin maailmaan yksityiskohtia myöten. 1990-luvulla hän ryhtyi etsimään täydellistä rommia Karibialta. Syntyi Plantation: käsityönä tehtyjä rommeja, joiden pohjana on tropiikin terroir. Viisitoista vuotta intohimoista rommin valmistusta sai tunnustuksen: vuonna 2012 Alexandre Gabriel palkittiin nimellä Master Rum Blender of the Year ja Distiller of the Year by The American Distilling Institute. Hänen suuri löytönsä on ollut se, miten jokaisella Karibian saarella rommi on erilaista ja edustaa omaa aluettaan, kulttuuriaan ja tapaa tehdä työtä omalla tavallaan. Kaikki Plantation-rommit käyvät aina läpi kaksivaiheisen kypsytyksen. Ensin alkuperäalueellaan tropiikissa, yleensä perinteisesti Bourbon-tynnyreissä. Näistä tynnyreistä rommi saa muun muassa vaniljaisia ja kookosmaisia vivahteita. Ikäännyttyään useamman vuoden synnyinsijoillaan, rommit matkaavat Ranskaan. Siellä ne aloittavat toisen kypsytysjaksonsa Ferrandin konjakkeihin käytetyissä tammitynnyreissä.

Tuottaja

Plantation Rum

Rypäleet

Sokerit

19 g/l

Alkoholi

40%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Alkon tuotenumero

135977

Alueluokitus

Makutyyppi

Tutustu myös näihin

39,50 €
alko
Rommit
70 cl
Guatemala
71,95 €
alko
Rommit
70 cl
Panama
79,95 €
alko
Rommit
Täyteläinen
70 cl
Guyana
Riviere du Mat Black Spiced Rum
27,49 €
alko
Rommit
70 cl
Ranska
Plantation 3 Stars 70cl
29,75 €
alko
Rommit
Keskitäyteläinen
70 cl
Barbados
49,98 €
alko
Rommit
70 cl
Barbados