Pierrevignes

Laatuviini kevytpakkauksessa

12,99€
75 cl

Lisätiedot

VegaaninenVegaaninen

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

GrilliruokaGrilliruoka
Kana, kalkkunaKana, kalkkuna
PorsasPorsas
Salaatit, kasvisruokaSalaatit, kasvisruoka
Pierrevignes Côtes du Rhône sopii erityisesti grillatun, maustetun lihan kera, mutta sen hieno hapokkuus tekee siitä myös mainion juustoviinin.
Pierrevignes Côtes du Rhône on oikeastaan kertomus siitä, miten viinimaailmaa muutetaan. Edulliset viinit ovat pitkään olleet koko ajan parempia kuin aiemmin, mutta todella kalliit viinit ovat yhtä hyviä kuin ennenkin. Toisaalta edulliset viinit ovat yhä edullisempia, kun taas kalliille ei tunnu löytyvän ylärajaa. Ympäristökysymysten huomiointi on uusimpia muutoksia. Pullotetuissa viineissä kaikkein ilmastoystävällisin pakkaustapa on PET-muovipullo. Nyt Pierrevignes yhdistää kuluttajan toiveen kohtuuhintaisesta, todella tasokkaasta viinistä ympäristövastuullisessa pakkauksessa.
Keskitäyteläinen, keskitanniininen, tumman kirsikkainen, herukkainen, vadelmainen, kevyen mustikkainen, hennon yrttinen
Jaa
Tulosta

Tuottajan tarina

Barton & Guestier on lähes kolme vuosisataa toiminut viiniliike, jonka perusti vuonna 1725 irlantilainen Thomas Barton asettuessaan Bordeaux’n kaupunkiin. Hänen pojanpoikansa sai 1802 kumppanikseen ranskalaisen Daniel Guestier’in ja liiketoiminta kukoisti pitkään laivojen kuljettaessa Bordeaux’n viiniä Irlantiin, Englantiin, Hollantiin ja USAhan. Kunniakkaan yrityksen suurimmat vaikeudet aiheuttivat viinikirvan tuhot ja kaksi maailmansotaa. Yritys ei enää ole perheomisteinen, mutta perinteet jatkuvat asialleen omistautuneiden ammattilaisten toimittaessa ranskalaisia viinejä 130 eri maahan ja ne ovat laajalti saatavilla myös maailman lentokentillä. Barton & Guestier’n valikoima tarjoaa Ranskan tärkeiden viinialueiden näyttävän kirjon: Bordeaux, Loiren laakso, Bourgogne, Beaujolais, Rhônen laakso, Languedoc, Gascogne ja Corsica. Yhtiö tekee yhteistyötä noin 200 viininviljelijän kanssa näillä alueilla. Barton & Guestier keskittyy tarjoamaan korkealaatuisia, tyypillisesti ranskalaisia viinejä maailmalle huomioiden kestävän kehityksen vaatimukset.

Tuottaja

Barton & Guestier

Rypäleet

Grenache, Syrah, Mourvèdre

Sokerit

Alkoholi

14.5%

Pakkaus

Muovi

Suljentatyyppi

Kierrekorkki

Alkon tuotenumero

424137

Alueluokitus

Makutyyppi

Mehevä & hilloinen

Tutustu myös näihin

14,98 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Portugali
Wolfberger Pinot Noir 75cl
15,99 €
alko
Punaviinit
Keskitäyteläinen
75 cl
Ranska
Cousiño-Macul Antiguas Reservas Cabernet Sauvignon
14,98 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Chile
17,98 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Italia
Monte dos Amigos Tinto 75cl
8,49 €
alko
Punaviinit
Keskitäyteläinen
75 cl
Portugali
Katse Red Blend 0.75l
8,99 €
alko
Punaviinit
Keskitäyteläinen
75 cl
Espanja