Punaviinit

Passorone Appassimento

Makua kuivatuista rypäleistä

13,99 €

75 cl
Passorone Appassimento
GrilliruokaGrilliruoka
Mausteiset ja lihaisat makkaratMausteiset ja lihaisat makkarat
SeurustelujuomaSeurustelujuoma
LuomuLuomu
Italia
Erittäin täyteläinen
erittäin täyteläinen, keskitanniininen, aromikas, karhunvatukkahilloinen, suklainen
KÄYTTÖVINKIT
Mausteiset raakamakkarat, grilliherkut, pataruoat ja voimakasmakuiset juustot ovat tämän viinin kera kaikki hyviä valintoja
Tämän luomuviinin nimessä esiintyvä Appassimento sisältää lupauksen Italian auringossa kuivatuista rypäletertuista, joita varovasti puristettaessa saadaan tavattoman tiivistä mehua ja käymisen jälkeen tummaa, tiivistä ja runsasmakuista viiniä. Rypälelajikkeina ovat Merlot, Sangiovese ja Cabernet Sauvignon, jotka on korjattu Pugliassa. Viiniä on kypsytetty ranskalaisissa tammitynnyreissä kuusi kuukautta, joka antaa viinille rakennetta, makua, vaniljaisuutta ja tasapainoa.

Tuottaja

Oenoforos

Rypäleet

Primitivo, Negroamaro, Sangiovese

Sokerit

12 g/l

Alkoholi

15%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Alkon tuotenumero

939668

Alueluokitus

IGT Puglia

Makutyyppi

Mehevä & hilloinen

Tuottajan tarina

Oenoforos on merkittävä ruotsalainen viinialan toimija, joka tuo, markkinoi ja jakelee viinejä suurimmasta osasta ja tärkeimmistä viinimaista maailmassa. Yrityksen toiminta-ajatuksena on tarjota huolella valittuja viinejä, jotka ovat hintansa arvoisia. Yrityksen perustaja on Takis Soldatos, joka on valittu Ruotsissa vuoden Juomaprofiiliksi 2010 innovaatioistaan ja pioneerityöstään ruotsalaisella juomasektorilla. Vuonna 2002 hän voitti Allt om Mat –lehden suuren ”Kultainen lasi” palkinnon. Oenoforoksella on useita tytäryhtiöitä, brändejä sekä yhteistyötuottajia ja -toimijoita.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email