Nicolas Feuillatte Palmes d'Or Rosé

Ylellistä, elämyksellistä, voimallista

192,98€
75 cl
Nicolas Feuillatte Palmes d'Or Rose 75cl

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

AperitiiviAperitiivi
NautiskelujuomaNautiskelujuoma
PikkusuolaisetPikkusuolaiset
SuklaaherkutSuklaaherkut
Simpukat ja osteritSimpukat ja osterit
ÄyriäisetÄyriäiset
Meditaatioviini, pullo jaettavaksi läheisten ystävien kesken upean illallisen jälkeen. Ilmakuivattu kinkku, palanen kypsää Comté-juustoa tai vadelman makuinen macaron-leivos. Miten olisi härän sisäfilee taikinakuoressa tai kyyhky kirsikoiden kera. Entäpä hummeri mätikastikkeen kera, Kobe-härkää soijan kera tai hieno tummasuklaatorttu.
2006 on yksi vuosikymmenensä kolmesta suuresta. Monivaiheisen vuoden lopussa viljelijät poimivat hyvin kypsiä rypäleitä. Myös kellarissa sujui hyvin, sokerin ja happojen suhde oli hyvä, viineissä runsautta. Palmes d’Or Rosé on poikkeuksellinen samppanja, joka näyttää Pinot Noirin potentiaalin. Väri syntyy kuorikontaktilla ”saignée”-menetelmällä, joka antaa intensiteettiä viiniin, mutta jättää tanniinit vähiin. Päärooleissa ovat Bouzyn voimallinen Pinot Noir ja sen tuoksuva vastapeluri Riceyn kylästä. Harmonia ja tasapaino vallitsevat, vaikka viini on täynnä voimaa ja potentiaalia.
Erittäin kuiva, hapokas, metsämansikkainen, elegantti, marsipaaninen
Jaa
Tulosta

Tuottajan tarina

Nicolas Feuillatte antaa kasvot jättiläismäiselle samppanjaosuuskunnalle Centre Vinicole – Champagne Nicolas Feuillatte (CV-CNF). Menestynyt liikemies Nicolas Feuillatte (1926-2014) sekä osuuskuntavisionääri Henri Macquart (1914-2005) yhdistivät näkemyksensä ja osaamisensa vuonna 1986 synnyttäen huikean menestystarinan vajaassa neljässä vuosikymmenessä. Osuuskunnassa on jäseninä 5000 viljelijää, joiden rypäleitä korjataan yli 2100 hehtaarin alalta. Nicolas Feuillatte on Ranskan markkinoiden ykkönen, kolmanneksi suurin koko maailmassa ja neljänneksi suurin Yhdysvalloissa. Kellarimestari Guillaume Roffiaenin paletti on valtava ja hän käyttää sitä taitavasti hyväkseen nostaessaan määrätietoisesti tuotteiden laatua. Tammikuussa 2020 La Revue de Vin de France valitsi Feuillatten vuoden viinintekijäryhmäksi. Talon samppanjavalikoima on laaja ja moniportainen. Nicolas Feuillatte ei häpeile olla moderni, suuri ja dynaaminen vaikka sen tuotteet kunnioittavat hienolla tavalla Champagnen perinteitä.

Tuottaja

Champagne Nicolas Feuillatte

Rypäleet

Pinot Noir

Sokerit

8 g/l

Alkoholi

12%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Alkon tuotenumero

944922

Alueluokitus

AC Champagne

Makutyyppi

Vivahteikas & ryhdikäs

Tutustu myös näihin

alko
Samppanjat
Erittäin kuiva
75 cl
Ranska
Nicolas Feuillatte Palmes d'Or Rose 75cl
192,98 €
alko
Samppanjat
Erittäin kuiva
75 cl
Ranska
Nicolas Feuillatte Blanc de Blancs Collection Vintage 75cl
54,98 €
alko
Samppanjat
Erittäin kuiva
75 cl
Ranska
Nicolas Feuillatte Reserve Exclusive Brut 75cl
46,98 €
alko
Samppanjat
Erittäin kuiva
75 cl
Ranska
59,98 €
alko
Samppanjat
Erittäin kuiva
75 cl
Ranska
Nicolas Feillatte Grand Cru Blanc de Blancs 75cl
64,99 €
alko
Samppanjat
Erittäin kuiva
75 cl
Ranska