Nicolas Feuillatte Collection Organic Brut

Sertifioitua luomua samppanjalasissa

54,48€
75 cl

Lisätiedot

LuomuLuomu

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

Mainio aperitiivi ja hyvä seurusteluviini. Paahdetut mantelit, pikkusuolaiset, miedot juustot, blinit tai grillattu parsa maistuvat mainioilta tämän samppanjan kera.
Luomuviini on yhä kysytympää myös samppanjaa nautittaessa ja siihen suuntaan moni samppanjan tuottaja on pyrkinyt jo hyvän aikaa. Pitkä matka on kuljettu 1970-luvulta, jolloin murskattua yhdyskuntajätettä levitettiin Champagnen viinitarhoihin. Kukaan ei enää edes ajattelisi sellaista, mutta lasinsirpaleet ja muovinpalat muistuttavat siitä ajoittain tarhoilla kävellessä. Luomu on kuitenkin matkana pitkä ja sen vuoksi sertifioituja luomurypäleitä on rajallisesti saatavilla eivätkä ne usein esiinny suurten tuottajien valikoimissa. Nicolas Feuillatte osoittaa tässäkin suuret resurssinsa.
Alko logo
Tarkista saatavuus
Jaa
Tulosta

Tuottajan tarina

Nicolas Feuillatte antaa kasvot jättiläismäiselle samppanjaosuuskunnalle Centre Vinicole – Champagne Nicolas Feuillatte (CV-CNF). Menestynyt liikemies Nicolas Feuillatte (1926-2014) sekä osuuskuntavisionääri Henri Macquart (1914-2005) yhdistivät näkemyksensä ja osaamisensa vuonna 1986 synnyttäen huikean menestystarinan vajaassa neljässä vuosikymmenessä. Osuuskunnassa on jäseninä 5000 viljelijää, joiden rypäleitä korjataan yli 2100 hehtaarin alalta. Nicolas Feuillatte on Ranskan markkinoiden ykkönen, kolmanneksi suurin koko maailmassa ja neljänneksi suurin Yhdysvalloissa. Kellarimestari Guillaume Roffiaenin paletti on valtava ja hän käyttää sitä taitavasti hyväkseen nostaessaan määrätietoisesti tuotteiden laatua. Tammikuussa 2020 La Revue de Vin de France valitsi Feuillatten vuoden viinintekijäryhmäksi. Talon samppanjavalikoima on laaja ja moniportainen. Nicolas Feuillatte ei häpeile olla moderni, suuri ja dynaaminen vaikka sen tuotteet kunnioittavat hienolla tavalla Champagnen perinteitä.

Tuottaja

Champagne Nicolas Feuillatte

Rypäleet

Pinot Noir, Chardonnay

Sokerit

5 g/l

Alkoholi

12%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Alkon tuotenumero

946957

Alueluokitus

AOC Champagne

Makutyyppi

Tutustu myös näihin

Nicolas Feuillatte Reserve Exclusive Brut 75cl
46,98 €
alko
Samppanjat
Erittäin kuiva
75 cl
Ranska
Nicolas Feuillatte Reserve Exclusive Brut 150cl
98,99 €
alko
Samppanjat
Erittäin kuiva
150 cl
Ranska
Nicolas Feuillatte Palmes d'Or Rose 75cl
192,98 €
alko
Samppanjat
Erittäin kuiva
75 cl
Ranska
alko
Samppanjat
Erittäin kuiva
75 cl
Ranska
alko
Samppanjat
Erittäin kuiva
75 cl
Ranska
33,98 €
alko
Samppanjat
Erittäin kuiva
75 cl
Ranska