Messias 20 Anos Port (37,5cl)

Rikas ja hienostunut

32,99€
37.5 cl
Porto Messias 20 Anos Port 375cl

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

AperitiiviAperitiivi
Makea jälkiruokaMakea jälkiruoka
SuklaaherkutSuklaaherkut
Voimakkaat juustotVoimakkaat juustot
Miedot juustotMiedot juustot
SeurustelujuomaSeurustelujuoma
Tyylikäs takanreunusviini, seurusteluviini ja jäähdytettynä kesäpäivän kruunaava lasillinen. Paistettu ankanmaksa on herkkua tämän kera, pancettaan käärityt pehmeät taatelit paistettuina lumoavat tämän viinin saattelemana ja paahdetut pähkinät tai mantelit ovat tälle oivaa seuraa. Mahtava juustoviini, joka sopii myös vuohenjuustoille.
Messias Porto 20 anos on lähes täydellinen viiniostos: se tarjoaa kahden vuosikymmenen kypsytyksen lumon melkein pilkkahinnalla, sillä pienikin lasillinen tarjoaa ison ilon ja jäähdytettynä 10-12 °C sitä voi pitää avattuna viikkotolkulla viinin kärsimättä. Salaisuus on tämän viinin pitkä tynnyrikypsytys, jonka aikana se on ”rokotettu” hapella. Kyseessä on lisäksi eri ikäisten viinien sekoitus, jossa vanhimmat antavat syvyyttä ja hienoa tuoksua, nuoremmat raikkautta ja hapokkuutta. Sekoituksen osien keski-ikä on vähintään luvattu 20 vuotta.
Kuparinruskea, makea, taatelinen, appelsiinihilloinen, viikunainen, hasselpähkinäinen, tasapainoinen, tyylikäs
Jaa
Tulosta

Tuottajan tarina

Messias Baptista perusti vuonna 1926 viiniliikkeen Caves Messias, jota hallinnoivat yhä hänen jälkeläisensä. Pääkonttori sijaitsee Mealhadassa Bairradan alueella. Yhtiö tuottaa ja myy laatuviinejä Portugalin tärkeimmiltä viinialueilta: Bairrada, Douro, Dão, Vinho Verde, Beiras ja portviinialue. Tuotteisiin kuuluvat myös perinteisellä menetelmällä tuotetut kuohuviinit ja kypsytetyt brandyt. Yrityksen tuotevalikoima on erittäin laaja ja kaksi kolmasosaa sen tuotteista menee vientiin kaikille viidelle mantereelle. Caves Messias omistaa useita viinitiloja, joista tärkeimmät ovat Bairradan alueen Quinta do Valdoeiro, Douron Cima Corgon alueen Quinta do Cachão ja Dãon Quinta do Penedo. Näiden tilojen viinitarhojen määrä ylittää yhteensä 200 hehtaaria. Yhtiön portviinit pullotetaan perinteisesti Vila Nova de Gaiassa. Caves Messias tekee jatkuvasti tutkimusta portugalilaisten rypäleiden ja viinien tuottamisesta. Se hankki vuosituhannen vaihteessa neljä uutta viinitilaa Dãon alueelta ja aloitti Setúbalin viinien markkinoinnin. Uutta tekniikkaa ja tuotantotiloja suunnitellaan koko ajan lisää.

Tuottaja

Vinhos Messias

Rypäleet

Sokerit

120 g/l

Alkoholi

20%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Muu suljenta

Alkon tuotenumero

303744

Alueluokitus

DOC Vinho do Porto

Makutyyppi

Tutustu myös näihin

Porto Gran Cruz 20 years old 75cl
58,99 €
alko
Portviinit
Makea
75 cl
Portugali
Porto Gran Cruz Vintage 2011 75cl
40,49 €
alko
Portviinit
Makea
75 cl
Portugali
59,90 €
alko
Portviinit
Makea
75 cl
Portugali
18,99 €
alko
Portviinit
Makea
75 cl
Portugali
Porto Cruz Tawny 75cl
19,49 €
alko
Portviinit
Makea
75 cl
Portugali
Porto Gran Cruz 40 years old 75cl
110,89 €
alko
Portviinit
Makea
75 cl
Portugali