Marsala Vecchioflorio Superiore

Zabaglionen sielu

18,90€
75 cl

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

Makea jälkiruokaMakea jälkiruoka
Voimakkaat juustotVoimakkaat juustot
Marsala Superiore Dolce on nautittava lasillinen väkevien viinien ystävälle, digestiivi, meditaatioviini, pilkahdus aurinkoa Sisiliasta. Se sopii hyvin makeiden jälkiruokien ja leivonnaisten kumppaniksi ja maistuu suolaisten juustojen seurana. Klassinen Zabaglione, viinivaahto keltuaisista, sokerista ja marsalasta, on aina yhtä herkullista eikä sitä ole ilman marsalaa.
VecchioFlorio Marsala Superiore on monikäyttöinen viini. Se valmistetaan Grillo- ja Catarratto Bianco -rypäleistä, jotka kasvavat karussa punaisessa hiekassa. Välimeren ilmasto tarjoaa lämpimät talvet ja hyvin kuumat, kuivat kesät. Korjuu tapahtuu syyskuun lopussa käsityönä. Rypälemehu käy jäähdytetyissä tankeissa ja sekoitetaan lopuksi väkevöityyn rypälemehuun, keitettyyn rypälemehuun ja viinispriihin. Marsalaa kypsytetään vanhoissa tammitynnyreissä 30 kuukauden ajan.
Meripihkanruskea, makea, kehittynyt, paahteinen, mausteinen
Jaa
Tulosta

Tuottajan tarina

Johtava Marsala-viinien tuottaja Cantine Florio syntyi vuonna 1833 Marsalan kaupungissa Sisilian länsikulmalla, aurinkovyöhykkeen sydämessä. Tämä on viininviljelykselle ideaalinen paikka mineraalirikkaine maaperineen. Leudot talvet ja sopivan lämpimät kesät sekä raikkaat merituulet antavat rypäleille ihanteelliset kasvuolosuhteet. Nykyään Cantine Florion omistaa Illva Saronno.

Tuottaja

Cantine Florio

Rypäleet

Sokerit

110 g/l

Alkoholi

18%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Alkon tuotenumero

934707

Alueluokitus

DOC Marsala

Makutyyppi

Tutustu myös näihin

Vana Tallinn Glogi 50cl
8,99 €
alko
Väkevät viinit
50 cl
Viro
22,85 €
alko
Väkevät viinit
Makea
50 cl
Italia
18,90 €
alko
Väkevät viinit
Makea
75 cl
Italia