Libalis Semidulce

Lempeän makea hedelmäpommi

12,98€
75 cl

Lisätiedot

VegaaninenVegaaninen
Ympäristövastuullinen pakkausYmpäristövastuullinen pakkaus

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

Itämainen ruokaItämainen ruoka
Makea jälkiruokaMakea jälkiruoka
Marjat ja hedelmätMarjat ja hedelmät
NautiskelujuomaNautiskelujuoma
Libalis Semidulce on oivallinen seurusteluviini, rentoutumisviini ja hassutteluviini. Se sopii myös hedelmien ja leivonnaisten seuraksi. Se maistuu perjantai-illalle tai minä tahansa viikon päivänä.
Libaliksen rypäleet korjattiin vuonna 1999 istutetuilta Finca Zarcillon ja Finca Mejoranan palstoilta Calahorran alueelta. Korjuu tehtiin elo-syyskuussa yöllä, jotta rypäleet saatiin korjattua viileinä. Mehua maseroitiin kuorien kanssa 6 tuntia, jonka jälkeen alkoi alkoholikäyminen jäähdytetyssä tankissa 16 °C lämpötilassa, mutta käyminen keskeytettiin jäähdyttämällä viini 0 °C lämpötilaan, jolloin viiniin jäi sokeria tehden siitä puolimakean. Eloisa vivahteikkuus on tyypillistä rypäleille Moscatel de Grano Menudo, Viura ja Malvasia. Tämä moneen kertaan palkittu viini sopii vegaaneille.
Puolimakea, keskihapokas, trooppisen hedelmäinen, kukkainen, hunajameloninen
Jaa
Tulosta

Tuottajan tarina

”Me olemme levottomia, luovia ja kapinallisia. Me olemme toisinajattelijoita, jotka haluamme mullistaa viinimaailman menettämättä sisintämme. Me pullotamme tarinoita ja kerromme niitä kulkiessamme”, sanoo Vintaen toimitusjohtaja Ricardo Arambarri. Enemmän kuin viinialan yritys, Vintae on bileet, josta et haluaisi jäädä pois. Onneksi kutsu on mukana joka pullossa ja pulloja riittää. Vintaen juuret ovat Riojassa, mutta he toimivat jo 15 eri alkuperäalueella. Jokainen viini on alkanut projektina, jossa on haastettu perinteinen tapa nähdä ja tehdä. Vintaella on uskallettu unelmoida, yrittää ja tehdä paljon työtä. Ja tehdä uusiksi, muuttaa maailmaa. Ja pitää hauskaa. ”Me olemme hurmahenkiä viinin suhteen. Me teemme viiniä, me juomme sitä ja me jopa myymme sitä”. Vintae on kiehtova yritys, jota on palkitsevaa seurata. Vierailu missä tahansa heidän toimipaikassaan on ahaa-elämys. Keskustelu liikkuu helposti roomalaisten vanhoista kellareista ultramoderniin viininvalmistukseen. Vintae on iältään nuori, mutta juuriltaan vanha. Radikaali, joka tietää mitä se on muuttamassa ja miksi.

Tuottaja

Vintae

Rypäleet

Moscatel de Grano Menudo, Viura, Malvasia

Sokerit

40 g/l

Alkoholi

11%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Alkon tuotenumero

925364

Alueluokitus

Makutyyppi

Lempeä & makeahko

Tutustu myös näihin

Ironstone Estate Grown Reserve Viognier 75cl
22,89 €
alko
Valkoviinit
Kuiva
75 cl
Yhdysvallat
Louis Jadot Chablis 75cl
31,98 €
alko
Valkoviinit
Kuiva
75 cl
Ranska
Matsu La Jefa
38,99 €
alko
Valkoviinit
Kuiva
75 cl
Espanja
29,49 €
alko
Valkoviinit
Kuiva
75 cl
Ranska
Hacienda Lopez de Haro Viura 75cl
15,99 €
alko
Valkoviinit
Kuiva
75 cl
Espanja
crudo catarratto zibibbo
6,90 €
alko
Valkoviinit
Puolikuiva
37.5 cl
Italia