Punaviinit

Ironstone Obsession Red

Muhkea jenkkiviini

15,19 €

75 cl
Ironstone Obsession Red 75cl
GrilliruokaGrilliruoka
Kana, kalkkunaKana, kalkkuna
Miedot juustotMiedot juustot
PikkusuolaisetPikkusuolaiset
Yhdysvallat
Täyteläinen
keskitanniininen, karhunvatukkainen, viikunainen, mansikkainen, suklainen, vaniljainen, kevyen tallinen
KÄYTTÖVINKIT
Paatuneen grillaajan täydellinen lihaviini. Kysymykseksi jää aamun pohdintoihin onko se rib-eye, flank steak, tomahawk, ribsit, filee… Toki se sopii myös voimakkaille juustoille, erityisesti suolaisen sinihomejuuston kera. Yllättävintä on tämän runsasmakuisen viinin helppous: Se on myös mainio seurustelu- ja nautiskelujuoma hieman viilennettynä.
Ironstonen Obsession Red Blendin sekoitus on Merlot (50 %), Zinfandel (40 %) ja Petite Sirah (10 %). Rypäleet tulevat hiesupohjaisilta Lodin ja tuliperäisiltä, rautapitoisilta Sierra Foothillsin viinitarhoilta San Franciscosta itään. Tarhoilla toimitaan perinpohjaisesti kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Viini saa vain lyhyen 3 kuukauden kypsytyksen ranskalaisissa tammitynnyreissä, jotta viinin maksimaalinen hedelmäisyys saadaan säilytettyä.

Tuottaja

Ironstone Vineyards

Rypäleet

Merlot, Zinfandel, Petite Sirah

Sokerit

8 g/l

Alkoholi

14.5%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Alkon tuotenumero

484797

Alueluokitus

California

Makutyyppi

Vivahteikas & kehittynyt

Tuottajan tarina

Kautzin perheen kunnianhimoinen hanke Ironstone pitää päämajaansa Lodissa, Kaliforniassa, mutta varsinainen tuotanto, vierailupaikka ja konsertteihin käytetty amfiteatteri vetää väkeä kylässä nimeltä Murphys, joka oli tärkeä keskus Kalifornian kultakuumeen aikoihin. Erinomaisen viinin, tapahtumien ja tasokkaan vieraanvaraisuuden yhdistelmä määrittää talon toimintaa, vaikka pelkkä viinin tuotantokin on huomattavaa sekä määrän että laadun suhteen. Ironstone on yksi Kalifornian suurimmista perheomisteisista viinitaloista. Ironstone toimii kestävän kehityksen mukaisesti.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email