Generous Gin Azur

45,95€
70 cl

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

Raikkaan kesäinen gin & tonic Mediterranean Fever Tree tonicin kanssa. Tarjoile viinilasissa jäillä, ja koristele basilikan lehdillä.
Generous ginit ovat ranskalaisia Konjakissa valmistettuja artesaaniginejä. Tuotteiden makumaailma ja raaka-aineet näkyvät pullon ympäri kulkevissa aistillisissa kuvioissa. Pullo näyttää keramiikalta, mutta on todellisuudessa opaalilasia. Generous Azurin inspiraationa on Etelä-Ranskan tarunhohtoinen rannikko, Côte d’Azur. Alueella kasvavat kukat ja sitrushedelmät, sekä kauas siintävä turkoosi meri. Raaka-aineina Azurissa on katajanmarjan lisäksi veriappelsiinia, seljankukkaa, orvokkia sekä basilikaa.
Väritön, kuiva, lämmin, hedelmäinen, katajanmarjainen, kukkainen
Jaa
Tulosta

Tuottajan tarina

Vuonna 1934 nuori Jean Cayard perusti La Martiniquaise SA:n, ranskalaisten rommien tuonti- ja myyntiyrityksen. Jo 40-luvulla yrityksen toimintaa laajennettiin konjakin, calvadosin, portviinin, madeiran ja muiden makeiden viinien myyntiin. Yrityksen kasvu jatkui voimakkaana koko 1900-luvun, ja jatkuu edelleen Jean Cayardin pojan, Jean-Pierre Cayardin luotsaamana. La Martiniquaise on nykyisin Ranskan toiseksi suurin väkevien alkoholituotteiden yhtymä, ja myös maailmanlaajuisesti 10.suurimman joukossa. La Martiniquaise konsernin vuosittainen liikevaihto on yli 1 miljardia euroa, konserniin kuuluu 38 tytäryhtiötä ja tuotantolaitosta, ja konsernin palveluksessa on yli 2 300 työntekijää ympäri maailman. La Martiniquaise on edelleen perheyritys.

Tuottaja

La Martiniquaise

Rypäleet

Sokerit

Alkoholi

40%

Pakkaus

Muu

Suljentatyyppi

Muu suljenta

Alkon tuotenumero

945402

Alueluokitus

Makutyyppi

Tutustu myös näihin

48,98 €
alko
Ginit
70 cl
Ranska
Crafters London Dry Gin 4cl
3,68 €
alko
Ginit
4 cl
Viro
43,50 €
alko
Ginit
Kuiva
70 cl
Ranska
Citadelle Summer Garden 70cl
43,50 €
alko
Ginit
70 cl
Ranska
Citadelle Original 70cl
39,30 €
alko
Ginit
Kuiva
70 cl
Ranska
49,98 €
alko
Ginit
50 cl
Suomi