Forbidden Summer Special by Laurenz

Kielletty hedelmä

13,80€
75 cl

Lisätiedot

KierrekorkkiKierrekorkki
VegaaninenVegaaninen
Ympäristövastuullinen pakkausYmpäristövastuullinen pakkaus

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

PikkusuolaisetPikkusuolaiset
Salaatit, kasvisruokaSalaatit, kasvisruoka
SushiSushi
Vähärasvainen kalaVähärasvainen kala
Herkullinen seurusteluviini, jonka kera sopivat pikkusuolaiset. Juustojen kanssa Forbidden on mainio sekä happojensa ansiosta, jotka leikkaavat rasvaisuutta ja pienen makeutensa, joka istuu hyvin suolaisiin juustoihin. Luonnollisesti se istuu myös itämaisiin ruokiin ja mausteisiin herkkuihin.
Forbidden Grüner Veltliner tuo esiin tämän rypälelajikkeen runsasta hedelmäisyyttä. Lasillisen ääressä voi pohtia onko tämä viini syntisen hyvää ja pitäisikö tämä kieltää paratiisin hedelmän tapaan vai sallia juuri siksi. Pitkä rutikuivien Grüner Veltlinereiden kausi sai tästä viinistä vastaväittäjän ja se avaa uuden näkymän lajikkeen viineihin. Monimuotoinen hedelmäisyys syntyy lämpimän ilman noustessa Tonavalta Kamptalin ja Kremstalin rinteille ja sitä täydentää raikas hapokkuus Waldviertelin viileän ilman antaessa osansa olosuhteisiin. Forbidden sopii vegaaneille.
Puolikuiva, hapokas, sitruksinen, viheromenainen, päärynäinen, hunajameloninen, kevyen greippinen, hennon yrttinen
Jaa
Tulosta

Tuottajan tarina

Laurenz V. on viinintuottaja, jonka päämäärä on tuottaa Itävallan nimikkorypäleestä Grüner Veltlineristä tyylikkäitä, kiehtovia ja eloisan mineraalisia viinejä. Laurenz Moser V. (viides) perusti yrityksen vuonna 2004 yhdessä Dieter Hüblerin ja Schweigerin perheen kanssa ja se keskittyy yksinomaan Güner Veltlineriin. Laurenz Moser V. on kuuluisan itävaltalaisen viinisuvun Lenz Moserin jälkeläinen edustaen 400 vuoden perinnettä viinin valmistuksessa. Aivan erityisenä innoittajana toimii yhä Dr. Lorenz Moser III, jonka lempinimi on Isoisä Grüner hänen kehitettyään lajikkeen kasvatusta uskoen sen olevan täydellinen lajike. Yrityksen viinintekijä on tavattoman taitava Peter Schweiger, jonka juuret ovat Kamptalissa jo viiden sukupolven takaa. Hänen avukseen on nousemassa hänen poikansa Peter Jr., jonka valmistui viiniopinnoistaan vuonna 2012. Laurenz V.:n missio on toimia johtavassa roolissa Grüner Veltlinerin ottaessa paikkansa maailman parhaiden valkoviinien joukossa. Vain Grüner Veltliner, silkkaa nautintoa, modernia otetta ja niiden myötä lisää ystäviä tälle hienolle rypälelajikkeelle.

Tuottaja

Laurenz V

Rypäleet

Grüner Veltiner

Sokerit

Alkoholi

11%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Kruunukorkki

Alkon tuotenumero

541637

Alueluokitus

Niederösterreich

Makutyyppi

Pirteä & hedelmäinen

Tutustu myös näihin

Louis Jadot Chablis 75cl
31,98 €
alko
Valkoviinit
Kuiva
75 cl
Ranska
Brocard Chablis 1er Cru Montee de Tonnerre 75cl
46,98 €
alko
Valkoviinit
Kuiva
75 cl
Ranska
Ilramato Pinot Grigio
19,99 €
alko
Valkoviinit
Kuiva
75 cl
Italia
LaBelle Malvasia
14,98 €
alko
Valkoviinit
Puolikuiva
75 cl
Italia
Wolfberger Muscat 75cl
14,98 €
alko
Valkoviinit
Kuiva
75 cl
Ranska
ZeroPuro Landae Pinot Grigio 75cl
17,79 €
alko
Valkoviinit
Kuiva
75 cl
Italia