Crudo Nero d'Avola Cabernet Sauvignon Organic

Palkittu moniottelija

13,49€
75 cl

Lisätiedot

KierrekorkkiKierrekorkki
LuomuLuomu
Ympäristövastuullinen pakkausYmpäristövastuullinen pakkaus

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

GrilliruokaGrilliruoka
NoutopöytäNoutopöytä
Pasta ja pizzaPasta ja pizza
PorsasPorsas
Sopii erityisen hyvin liharuokiin. Hedelmäinen notkeus lisää ulottuvuuden myös vaaleaan lihaan. Hapokkuuden ansiosta se sopii myös merellisiin pastoihin ja juustoisiin piiraisiin. Luonnollisesti myös juustot saavat tästä viinistä hyvää seuraa. Maku on parhaimmillaan viilennettynä 16 °C lämpötilaan.
Crudo Nero d’Avola Cabernet Sauvignon on sisialaisen tumman rypäleen ja klassisen Bordeaux-rypäleen onnistunut liitto. Molemmat rypäleet kävivät erikseen terästankeissa ja niistä irrotettiin väriä ja suutuntumaa antavaa kuorikontaktia pumppaamalla mehua päivittäin pinnalle nousevien kuorien päälle. Malolaktisen käymisen jälkeen puolet Cabernet Sauvignon -viinistä kypsyi tammitynnyreissä antaen viinille rakennetta. Lopuksi nämä kolme viiniä sekoitettiin keskenään.
täyteläinen, keskitanniininen, karhunvatukkahilloinen, kirsikkainen
Jaa
Tulosta

Tuottajan tarina

Mare Magnumin yritysfilosofia on selkeä: kalliita laatuviinejä on maailmassa paljon, mutta suurin kysyntä kohdistuu itse asiassa laadukkaisiin viineihin, joilla on järkevä hinta. Kokeneet Takis Soldatos ja Mario Calzolari perustivat Mare Magnumin tuottamaan viinejä vastaamaan juuri tähän kysyntään. Yrityksen tuotanto alkoi italialaisista viineistä, joiden alkuperä on Apulia, Abruzzo, Piemonte, Sisilia, Toscana, Umbria ja Veneto. Mare Magnumin kansainvälinen viinintekijätiimi matkustaa jatkuvasti maailmalla ja yhteistyö on tuottanut monia viehättäviä, moderneja viinejä hyvinkin erilaisista paikoista. Niitä ovat tällä hetkellä Australia, Espanja, Etelä-Afrikka, Etelä-Amerikka, Kalifornia, Kreikka, Ranska ja Uusi-Seelanti. Riippumatta maasta tai viinistä Mare Magnumin tärkein päämäärä on tarjota kuluttajalle poikkeuksellisen hyvää vastinetta rahalle kekseliäissä ja houkuttelevissa pakkauksissa.

Tuottaja

Mare Magnum

Rypäleet

Nero d’Avola, Cabernet Sauvignon

Sokerit

6 g/l

Alkoholi

14%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Kierrekorkki

Alkon tuotenumero

910345

Alueluokitus

DOC Sicily

Makutyyppi

Mehevä & hilloinen

Tutustu myös näihin

19,99 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Ranska
Passorone Appassimento
15,99 €
alko
Punaviinit
Erittäin täyteläinen
75 cl
Italia
15,98 €
alko
Punaviinit
Keskitäyteläinen
75 cl
Portugali
Cascina Bruciata Barbaresco
36,90 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Italia
Matsu El Viejo 75cl
42,99 €
alko
Punaviinit
Erittäin täyteläinen
75 cl
Espanja
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Espanja