Crafter's Aromatic Flower Gin

Tyylikäs ja väriä vaihtava, hieman jäännössokeria sisältävä upea cocktail gin

47,98€
70 cl

Lisätiedot

KierrekorkkiKierrekorkki

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

Omiaan juomasekoituksissa (esim. Aromatic Flower Collins) tai perinteisesti laadukkaan tonicin kanssa sekoitettuna (tällöin väri muuttuu vaaleanpunaiseksi!). Tarjoile Flower Gin Tonic appelsiininsiivun kera.
Livikon historia ulottuu yli 100vuoden päähän, ja tislaus on heillä veressä! Crafter’s Aromatic Flower Gin on kuparipannutislattu, korkealaatuinen artesaanigin. Päämausteina mesiangervo ja ruusunmarja sekä 10 muuta aromaattista kasviuutetta. Master Distiller Anna Kaur kokeili useampaa eri reseptiä, ja vasta tämä 38. toteutettiin.
Kellertävä, makeahko, pehmeä, katajanmarjainen, sitruksinen, kukkainen
Jaa
Tulosta

Tuottajan tarina

AS Liviko on virolainen, yli 122-vuotias dynaaminen alkoholittomien ja alkoholipitoisten juomien valmistaja ja jakelija. Yhtiö on kuuluisa varsinkin meille suomalaisille Vana Tallinn- ja Metsmaasika-likööreistä, joista ensimmäinen näki päivänvalon jo v. 1960. Livikosta tuli osakeyhtiö 1995 ja nykyisin yhtiön omistaa NG Investeeringud, joka on yksi johtavista virolaisista sijoitusyhtiöistä. Konsernin muihin omistuksiin kuuluvat mm. Kaubamaja-tavaratalot. Nykyisin Livikon tunnetuimmat tuotteet ovat likööreiden lisäksi Crafter’s Gin sekä luomuvodka Hõbe.

Tuottaja

Liviko

Rypäleet

Sokerit

20 g/l

Alkoholi

44.3%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Kierrekorkki

Alkon tuotenumero

951037

Alueluokitus

Makutyyppi

Tutustu myös näihin

43,50 €
alko
Ginit
Kuiva
70 cl
Ranska
49,98 €
alko
Ginit
50 cl
Suomi
5,18 €
alko
Ginit
Kuiva
5 cl
Oath Gin
alko
Ginit
Kuiva
50 cl
Citadelle Original 70cl
39,30 €
alko
Ginit
Kuiva
70 cl
Ranska
20,99 €
alko
Ginit
Kuiva
20 cl