Cousiño-Macul Finis Terrae

Näytösviini

29,99€
75 cl

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

LammasLammas
Mausteiset ja lihaisat makkaratMausteiset ja lihaisat makkarat
NautaNauta
RiistaRiista
GrilliruokaGrilliruoka
Voimakkaat juustotVoimakkaat juustot
Hienostunut lihaviini valikoiduille paloille, pihveille, lampaankyljyksille, grillatulle maksalle ja meheville raakamakkaroille. Uutos on korkea, viini kannattaa dekantoida mahdollisen sakan poistamiseksi.
Suurin osa tämän viinin rypäleistä tulee talon vanhimmilta tarhoilta huolella käsin valikoituina. Kellarissa rypäleet valitaan vielä uudelleen terttuina ja edelleen kolmannen kerran marjoina. Pitkä uuttaminen hyvin viileässä hapettomassa tynnyrissä antaa syvyyttä ja monimuotoista hedelmäisyyttä tälle huolella rakennetulle näytösviinille. Pieni rajattu tuotanto niille, jotka valitsevat viininsä huolella.
Täyteläinen, tanniininen, mustaherukkainen, nahkainen, mustikkainen
Jaa
Tulosta

Tuottajan tarina

Vuonna 1856 perustettu Cousiño-Macul on Chilen vanhin viinitalo ja se on tunnettu yhtenä Chilen parhaista viinintuottajista. Tila pyrkii tuotannossaan ennen kaikkea korkeaan laatuun. Heidän kaikki viininsä valmistetaan vain oman tilan rypäleistä, autenttiseen chileläiseen tyyliin. Cousiño-Maculin tila sijaitsee Santiagon välittömässä läheisyydessä kaupungin kaakkoispuolella. Maipo-joen laaksossa Andien juurella viiniköynnökset ovat hyvin suojassa halloilta. Maaperä vaihtelee suuresti. Tilalla viljellään yhdeksää rypälelajiketta Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Cabernet Franc, Petit Verdot, Chardonnay, Sauvignon Gris, Sauvignon Blanc ja Riesling. Ensimmäiset köynnösten pistokkaat tuotiin Ranskasta jo 1860-luvulla. Cousiño-Maculin toiminta lähtee kestävästä kehityksestä ja pienimmän mahdollisen puuttumisen periaatteesta. Kemikaalien käyttö on mahdollisimman vähäistä. Cousiño-Macul on edelleen perheen omistama ja jokainen sukupolvi haluaa jättää oman perintönsä tekemällä asiat vielä paremmin, mikäli mahdollista.

Tuottaja

Cousiño-Macul

Rypäleet

Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah

Sokerit

1.56 g/l

Alkoholi

14%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Alkon tuotenumero

915396

Alueluokitus

Maipo Valley

Makutyyppi

Vivahteikas & ryhdikäs

Tutustu myös näihin

The Storyteller Cabernet Sauvignon 75cl
15,99 €
alko
Punaviinit
Keskitäyteläinen
75 cl
Etelä-Afrikka
35,89 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
300 cl
Etelä-Afrikka
Jerome Quiot Chateaneuf du Pape Domaine du Vieux Lazaret Rouge 75cl
35,98 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Ranska
18,99 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Australia
13,99 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Portugali
alko
Punaviinit
Keskitäyteläinen
75 cl
Ranska