Casa Charlize Passonata

Punaisessa sametissa

13,49€
75 cl

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

GrilliruokaGrilliruoka
LammasLammas
NautaNauta
Pasta ja pizzaPasta ja pizza
Casa Charlize Passonata Puglia sopii hienosti runsasmakuisen pastan kyytipojaksi, naudan- ja lampaanlihan viiniksi, haudutetuille kasviksille ja juustoille.
Yli vuosituhannen ajan Apulia eli Puglia on ollut valtaosaltaan maanviljelysaluetta, joka tuottaa noin 40 % Italian oliiviöljystä ja suuren osan sen viinistä. Paikallinen keittiö perustuu runsasmakuiseen kotiruokaan ja sen viininä Casa Charlize Passonata Puglia on onnen omiaan. Täällä oliivipuiden rivistö katselee pilvetöntä taivasta ja meren läheisyys tekee ilmasta raikkaan. Apulian alueen gastronomiset elämykset pastan, haudutettujen kasvisten ja ilmakuivattujen kinkkujen muodossa lumoavat mielen. Kuvittele öljyssä paahtuvan valkosipulin tuoksu kaataessasi viiniä lasiin. Käydään pöytään!
Täyteläinen, keskitanniininen, kirsikkainen, marjainen, karhunvatukkahilloinen
Jaa
Tulosta

Tuottajan tarina

Global Wine House on Cantine Casa Charlize –brändiään varten tehnyt yhteisyötä yli vuosisadan ikäisen Castellani-viinitilan kanssa Pontederassa. Heidän kokemuksensa ja ammattitaitonsa avulla on räätälöity viini, jota on vaikea vastustaa. Rypäleiden korjuusta pullotukseen päämääränä on tehdä laadukas viini kohtuullisella hinnalla, jokamiehen menolippu Toscanaan. Samalla tavalla kuin korkeimman hintaluokan supertoscanalaisissa mukana on ranskalaisia rypälelajikkeita ja siksi viranomaisen antama laatumerkintä korkeampien laatuluokituksien sijasta on IGT eli Indicazione Geografica Tipica, alueelleen tyypillinen viini. Casa Charlize -viinivalikoiman tarkoituksena on yhdistää italialaisten klassisten viinien laatu ja maine viininvalmistuksen historian ja perinteiden arvostukseen.

Tuottaja

Casa Charlize

Rypäleet

Sokerit

12 g/l

Alkoholi

13.5%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Alkon tuotenumero

956184

Alueluokitus

IGT Puglia

Makutyyppi

Mehevä & hilloinen

Tutustu myös näihin

Merino BIB
35,99 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
300 cl
Portugali
Pares Balta Camino Romano 75cl
24,99 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Espanja
Ruminat Primitivo
14,98 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Italia
alko
Punaviinit
Keskitäyteläinen
75 cl
Ranska
14,98 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Portugali
14,89 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Italia