Punaviinit

Casa Charlize Cuvee Forte Toscana Rosso IGT

Muistatko ne viinitarhojen peittämät kukkulat hotellimme takana Toscanassa?

10,99 €

75 cl
Casa Charlize Cuvee Forte 75cl
GrilliruokaGrilliruoka
LammasLammas
RiistaRiista
Voimakkaat juustotVoimakkaat juustot
VegaaninenVegaaninen
Italia
Täyteläinen
Täyteläinen, tanniininen, tumman kirsikkainen, karhunvatukkainen, marjainen
KÄYTTÖVINKIT
Lasillinen Italian-ikävään. Runsasmakuiset liharuoat ja -padat, lampaanliha, kypsytetyt juustot, grilliruoka ja riista. Pitsat sekä juustoiset, tomaattiset ja kermaiset pastaruoat
Casa Charlize on uusi italialainen viinisarja, jonka Cuvée Fortessa perinteiseen Sangiovese-viiniin antaa tiiviyttä Cabernet Sauvignon, runsautta Syrah ja mehevää hillomaisuutta Merlot. Tämä viini vie nauttijansa keskelle Toscanan kukkuloita italialaisen ravintolan hälinään, palauttaa ikimuistoisen loman muistot tuoreiksi ja tekee keskellä arkea siitä tilauspitsastakin oikean hyvän hetken nautinnon. Pureskeltavasta runsaudestaan huolimatta samettisen pehmeä viini on suorastaan vaarallisen helppo kulauteltava.

Tuottaja

Castellani Spa

Rypäleet

Sangiovese, Cabernet, Syrah, Merlot

Sokerit

14 g/l

Alkoholi

13.5%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Alkon tuotenumero

959085

Alueluokitus

IGT Toscana

Makutyyppi

Mehevä & hilloinen

Tuottajan tarina

Global Wine House on Cantine Casa Charlize –brändiään varten tehnyt yhteisyötä yli vuosisadan ikäisen Castellani-viinitilan kanssa Pontederassa. Heidän kokemuksensa ja ammattitaitonsa avulla on räätälöity viini, jota on vaikea vastustaa. Rypäleiden korjuusta pullotukseen päämääränä on tehdä laadukas viini kohtuullisella hinnalla, jokamiehen menolippu Toscanaan. Samalla tavalla kuin korkeimman hintaluokan supertoscanalaisissa mukana on ranskalaisia rypälelajikkeita ja siksi viranomaisen antama laatumerkintä korkeampien laatuluokituksien sijasta on IGT eli Indicazione Geografica Tipica, alueelleen tyypillinen viini. Casa Charlize -viinivalikoiman tarkoituksena on yhdistää italialaisten klassisten viinien laatu ja maine viininvalmistuksen historian ja perinteiden arvostukseen.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email