Beerenauslese (37,5cl)

"Jälkiruoka sellaisenaan"

16,99€
37.5 cl
Golser Wein Beerenauslese 375cl

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

Makea jälkiruokaMakea jälkiruoka
Marjat ja hedelmätMarjat ja hedelmät
Klassiset makeat jälkiruoat ovat tämän viinin kavereita, erityisesti trooppisia hedelmiä sisältävät, paahdetun makeat ja kevyen mausteiset jälkiruoat saavat tässä paikan parrasvaloissa. Sopii hyvin sinihomejuuston viiniksi.
Itävallan Burgenlandin makeat viinit ovat nousseet käsitteeksi. Jalohomeen rusinoimista rypälepaakuista tehdään suurella vaivalla ja poikkeuksellisella osaamisella maailmanluokan viinejä. Ne kestävät vertailun minkä tahansa jälkiruokaviinin rinnalla vaikka eivät kuulukaan kaikkein kalleimpiin. Tämän viinin rypälelajikkeet ovat Welschriesling ja Scheurebe. Jalohome rikkoo rypäleen pinnan ja vesi haihtuu, jolloin hapot ja sokeri tiivistyvät. Maku on huikea ja vaikka viinin sokeripitoisuus on 150 grammaa litraa kohti, viini ei tunnu niin makealta. Tämä on viinillinen elämys.
Jaa
Tulosta
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Tuottajan tarina

Golser Wein omistaa noin 40 hehtaarin tilan Illmitzissä Burgenlandissa lähellä Unkarin rajaa. Golser Weinin tuotantonsa perustuu käsityöhön ja huolelliseen vain parhaiden ja kypsien rypäleiden valikointiin. Harald Lehner on viininviljelijä ja viinintuottaja Golser Weinin takana. Pitkän viinillisen uran jälkeen hän osti työnantajansa yrityksen vuonna 2011 ja toimii itsenäisenä yrittäjänä, jolla on valmis verkosto työnsä tukena. Golser Weinin Premium viineille hän käyttää tuotemerkkiä Gaudium Vinum Galos ja lisäksi hän on osakkaana ja liikkeenjohtajana Burgenland Kellereissa, joka toimittaa rypäleitä Golser Weinille. ”Meidän viinimme täytyy maistua” on Harald Lehnerin päämäärä ja missio. Hänen asiakkaansa ja partnerinsa tietävät Golser Wein / Gaudium Vinum Galos -nimien tarjoavan parasta laatua lyömättömään hintaan. Yhtiön viineillä on IFS – Higher Level 5 sertifikaatti. Neusiedler See on tunnettu ja arvostettu viinialue ja Golser Weinin tukijalka.

Tuottaja

Golser Wein

Rypäleet

Sämling, Weissburgunder, Welschriesling

Sokerit

150 g/l

Alkoholi

10%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Alkon tuotenumero

931705

Alueluokitus

Burgenland – Neusiedlersee

Makutyyppi

Tutustu myös näihin

Brocard Chablis Sainte Claire Organic 75cl
24,99 €
alko
Valkoviinit
Kuiva
75 cl
Ranska
ZeroPuro Landae Pinot Grigio 75cl
17,98 €
alko
Valkoviinit
Kuiva
75 cl
Italia
Atlantis Albarino 75cl
15,98 €
alko
Valkoviinit
Kuiva
75 cl
Espanja
Footmark Organic White PET 100cl
10,99 €
alko
Valkoviinit
Kuiva
100 cl
Espanja
Wolfberger W3 75cl
13,49 €
alko
Valkoviinit
Kuiva
75 cl
Ranska
Golser Wein Beerenauslese 375cl
16,99 €
alko
Valkoviinit
Makea
37.5 cl
Itävalta