Arctic Blue Gin

Koe pohjoisen luonnon harmonia gini-pullossa

39,99€
50 cl

Lisätiedot

LahjapakkausLahjapakkaus

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

Arctic Blue Gin & Tonic. Koristelu: 3 pensasmustikkaa Lasi: Highball tai lowball Valmistus: Kaada ainesosat jäiden päälle ja koristele juoma pensasmustikoilla. Aseta Arctic Blue Tonic -pullo juoman viereen.
Tämä on se hetki. Se ohikiitävä aamu-usvan hetki, jolloin kasteesta helmeilevien mustikkamättäiden ja kosteina kimaltavien kuusenneulasten tuoksut kietoutuvat toisiinsa suomalaisessa mustikkametsässä. Me halusimme tavoittaa tuon ainutlaatuisen tuokion, aromien täydellisen harmonian, ja vangita sen pulloon koko maailman koettavaksi. Tästä intohimoisesta ideasta syntyi suomalainen Arctic Blue Gin. Palkintoja maailmalla voittanut Arctic Blue Gin tuo kotimaamme ainutlaatuisen luontoelämyksen juomalaseihin. Erityisen tislausmetodimme ansiosta kaikki metsämustikoiden herkimmätkin aromit, luonnolliset pektiinit sekä eteeriset öljyt ovat tallella Arctic Blue Ginissä. Siksi sen väri muuttuu kauniin utuiseksi lasissa, kun päälle kaadetaan kylmää tonic-vettä. Pohjois-Karjalan mustikkametsien usvaa muistuttava värimuutos kertoo, ettei luonnollisten raaka-aineiden aromeja ole heikennetty kylmäfiltteröinnillä, kun mustikan sisältämä pektiini reagoi jäiden ja tonicin kanssa. Tämä ainutlaatuinen suomalainen gini on valmistettu käsin Suomen Ilomantsissa.
Väritön, kuiva, lämmin, katajanmarjainen, metsämarjainen, kevyen kardemummainen, hennon havuinen
Jaa
Tulosta

Tuottajan tarina

Kaikki alkoi hullusta, lähes mahdottomasta visiosta. Halusimme vangita Suomen ainutlaatuisen puhtaan luonnon pulloon koko maailman nautittavaksi. Näin syntyi maailmalla moninkertaisesti palkittu Arctic Blue Gin, ja sama periksiantamaton kunnianhimo heijastuu kaikista Arctic Blue -nimen alla käsityönä valmistuvista artesaanijuomista. Laatu on asia, josta emme tingi. Tislaamomme sijaitsee Ilomantsissa, Pohjois-Karjalassa.

Tuottaja

Arctic Blue Beverages

Rypäleet

Sokerit

Alkoholi

46.2%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Synteettinen korkki

Alkon tuotenumero

916056

Alueluokitus

Makutyyppi

Tutustu myös näihin

37,98 €
alko
Ginit
Kuiva
50 cl
Italia
Crafters London Dry Gin 70cl
39,99 €
alko
Ginit
70 cl
Viro
Citadelle Summer Garden 70cl
43,50 €
alko
Ginit
70 cl
Ranska
48,98 €
alko
Ginit
70 cl
Ranska
Gibsons Pink Gin 70cl
25,20 €
alko
Ginit
70 cl
Englanti
20,99 €
alko
Ginit
Kuiva
20 cl