Tuottaja
Rypäleet
Sokerit
Alkoholi
Pakkaus
Suljentatyyppi
Alkon tuotenumero
Alueluokitus
Makutyyppi
Lisätiedot
Käyttövinkit ja ruokasuositukset
Tuottajan tarina
Tuottaja
Rypäleet
Sokerit
Alkoholi
Pakkaus
Suljentatyyppi
Alkon tuotenumero
Alueluokitus
Makutyyppi
Lasillinen maistuvaa viiniä ja savuisessa grillissä kypsymässä ribsejä, hot dogeja, hampurilaisia, maissintähkiä… Jo ajatus nostaa veden kielelle. Kyllä …
Liittymällä tilaajaksi hyväksyt henkilötietojesi käytön tietosuojaselosteen mukaisesti. Voit peruuttaa liittymisen koska tahansa, eikä se sido sinua mihinkään.
Piispansilta 9 B, 3. krs
Kauppakeskus Iso Omena
02230 Espoo
Horeca-alan ammattilainen? Suuntaa sivulle norex.fi
Viikon Viiniä ylläpitää Norex Selected Brands Oy
Keskitäyteläinen, keskitanniininen, mustaherukkainen, karhunvatukkainen, viikunainen
Aliats Enguera Tinto sopii silkkisen luonteensa ja eleganssinsa ansiosta vaikka seurusteluviiniksi, mutta se on myös monikäyttöinen ruokaviini, joka loistaa parhaimmillaan lampaanlihan partnerina, erilaisten yrttisten höystöjen viininä ja keskivahvojen juustojen seurana.
Marselan ja Monastrell -rypäleet kasvoivat Casa Lluch -palstalla, joka sijaitsee Fontanars dels Alforinsin sydämessä 650 metrin korkeudessa kalkkipitoisessa, erittäin kivisessä savihiesussa. Korjuun jälkeen rypäleet maseroituivat viileässä 3 päivän ajan ennen käymistä terästankeissa. Malolaktisen käymisen jälkeen viini kypsyi uusissa ranskalaisissa tammitynnyreissä. 20-vuotias viinitarha on välimerellisen metsän ympäröimä. Etiketin lepakot kertovat yhteistyöstä tarhoille majoitettujen lepakkojen kanssa, joista jokainen syö jopa 1000 hyönteistä tunnissa. Etiketin on piirtänyt legendaarinen sarjakuvataiteilija Neil Adams. Tämä luomuviini sopii vegaaneille.
Espanjalainen Perez-Pardon perhe omistaa Bodegas Engueran, joka on perustettu vuonna 1999 ja omistaa 160 hehtaaria tasokkaita viinitarhoja. Se sijaitsee Valencian provinssin lounaiskulmassa. Vuoristoista maisemaa hallitsevat rotkot ja leveät laaksot. Viininviljelyn perinteet ovat alueella pitkät ja maaperän vaihtelut todella mielenkiintoisia, terroir-ajattelu kuuluu myös Valenciaan. Nuori valencialainen kellarimestari Diego Fernández on suorittanut viiniopintonsa Ranskan Montpellierissä ja hankkinut viininteon kokemusta Ranskassa, Australiassa ja Kaliforniassa. Pardon perheen tarhat on tyypitetty ja luokiteltu yksittäin jolloin jokaisella palstalla kasvaa sille parhaiten sopiva lajike. Bodegas Engueran tuotanto on luomua, vegaaneille sopivaa ja heillä on lisäksi Carbon Proof –sertifikaatti. He ovat myös perustaneet Bodegas Enguera Mediterranean Viticulture Instituten, koska haluavat tutkia mahdollisimman ekologisia ja ympäristöystävällisiä viininviljelytekniikoita. Bodegas Enguera on Valencian viinintuotannon edelläkävijöitä ja sen viineillä on poikkeuksellisen hyvä hinta-laatusuhde.
Lisätiedot
Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |