Troquet Merlot

Bistroon

13,99€
75 cl

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

GrilliruokaGrilliruoka
Miedot juustotMiedot juustot
Pasta ja pizzaPasta ja pizza
PikkusuolaisetPikkusuolaiset
Troquet on ihanteellinen kumppani, kun tarjoat pizzan TVn peli-iltana, hampurilaisen ja perunoita perheen kanssa, grillaat puutarhassa tai sitten luot uskaliaan, tasokkaan ruokalajin kuten vaikkapa tryffelilinguine.
Voit lähteä Pariisista, mutta Pariisi ei välttämättä lähde sinusta. Nähdessäsi Eiffel-tornin kuvankin, mieleesi palaavat Champ-de-Marsin puisto, tunnelmalliset kadut, leipomon tuoksut ja tietenkin bistrot, joita siellä riittää. Troquet on viini, joka vie sinut pariisilaisiin tunnelmiin nopeammin kuin saat baskerin päähäsi. Bordeaux’n perinteiden innoittamana tämä viini siltaa sinut paikan päälle, olitpa suunnittelemassa matkaa, muistelemassa sitä tai vain tunnelmoimassa ranskalaiseen tyyliin. Eikä haittaa, vaikka osaisit vain sanoa Bonjour! Pala patonkia, viipale juustoa, lämmin quiche-piiras…
Täyteläinen, keskitanniininen, vadelmainen, kirsikkainen, marjainen
Jaa
Tulosta

Tuottajan tarina

Terre de Vignerons syntyi jo 1930-luvulla ja nykyään se on jo kahdentoista viiniosuuskunnan yhteen sulautuma, jotka fuusioituivat Entre-deux-Mers’n ja Pays Duraquois’n ikonisilla viinialueilla vuonna 2012. Kyseessä ei ollut vain rypälepotentiaalin yhdistäminen vaan intohimojen harmonia, toisiinsa limittyneet historiat ja horjumaton sitoutuminen laatuun ja autenttisuuteen. Terre de Vignerons perustaa toimintansa arvoihin avoimuus, vakuuttavuus, nautinto, rohkeus ja innovatiivisuus. Yli vuosikymmenen ajan Terre de Vignerons on kehittänyt laatua ja ruokaturvallisuutta, joiden takeena ovat sertifioinnit ISO 9001, IFS Food, BRC Food, Agriculture Biologique ja Terra Vitis sekä niiden jatkuvat seuranta. Tänään, yli 80 vuoden kokemuksella, Terre de Vignerons menestyy edelleen tässä yhteistyön ja terroirin parantamisen hengessä, takanaan 1 300 viininviljelijää ja yli 15 000 hehtaaria viinitarhaa.

Tuottaja

Vignerons Mais Autrement

Rypäleet

Merlot

Sokerit

0.2 g/l

Alkoholi

14.5%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Alkon tuotenumero

911966

Alueluokitus

Vin de France

Makutyyppi

Tutustu myös näihin

Pares Balta Gratavinum 2PR 75cl
35,48 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Espanja
Ruminat Primitivo
15,48 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Italia
Riviere du Mat Arrange Vanille
9,78 €
alko
Punaviinit
Keskitäyteläinen
75 cl
Portugali
Herdade de São Miguel Pé de Mãe
43,98 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Portugali
13,99 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Ranska
Ironstone Old Vine Zinfandel 75cl
15,69 €
alko
Punaviinit
Täyteläinen
75 cl
Yhdysvallat