Tuottaja
Rypäleet
Sokerit
Alkoholi
Pakkaus
Suljentatyyppi
Alkon tuotenumero
Alueluokitus
Makutyyppi
Käyttövinkit ja ruokasuositukset
Tuottajan tarina
Tuottaja
Rypäleet
Sokerit
Alkoholi
Pakkaus
Suljentatyyppi
Alkon tuotenumero
Alueluokitus
Makutyyppi
Viini on maataloustuote ja jokainen satovuosi on erilainen Äärimmäiset sääolot voivat välillä tehdä sadosta pienen ja/tai …
Liittymällä tilaajaksi hyväksyt henkilötietojesi käytön tietosuojaselosteen mukaisesti. Voit peruuttaa liittymisen koska tahansa, eikä se sido sinua mihinkään.
Piispansilta 9 B, 3. krs
Kauppakeskus Iso Omena
02230 Espoo
Horeca-alan ammattilainen? Suuntaa sivulle norex.fi
Viikon Viiniä ylläpitää Norex Selected Brands Oy
Punavioletti, täyteläinen, keskitanniininen, karhunvatukkahilloinen, mausteinen, tumman kirsikkainen
Erinomainen riistaviini, maukas lammasviini, täydellinen valinta herkkutateilla maustettuun pastaan, monikäyttöinen juustoviini ja pyöreässä lempeydessään myös oivallinen takanreunusviini.
Marchesi di Barolon nimi viinipullon etiketissä on jo takuu sinänsä. Perheen pitkä historia kertoo osaamisesta ja perheen valtava määrä tarhoja potentiaalista. Barolon alueen viinit ovat usein liian kalliita huolettomaan käyttöön, mutta onneksi rinteillä kasvaa Nebbiolon ohella myös Barberaa. Notkeaa, helposti lähestyttävää ja kohtuuhintaista. Harvoin se nousee kuitenkaan tähän nautittavuuteen ja tiiviyteen, joka saa kulmakarvat nousemaan hyväksyvästi. Runsautta, vivahteikkuutta, eikä jälkeäkään hapettumisesta, jota appassimento- käsittely joskus tuottaa. Tämä viini on löytö!
Marchesi di Barolon aatelinen tarina alkaa kahden vuosisadan takaa keskellä Barolon kaupunkia. Barolon markiisi Carlo Falletti ranskalaisen aatelisvaimonsa kanssa aloitti viinin valmistuksen tilalla. Sukupolvia myöhemmin 1929 Pietro Abbona osti viinitilan ja edelleen Abbonan perhe omistaa tilukset, joihin kuuluu keskustan kellareiden lisäksi 200 hehtaaria viinitarhoja Langhen, Roeron ja Monferraton alueilla. Kellareissa on 30 000 pullon viinikirjasto, iäkkäitä Baroloja. Aatelinen historia velvoittaa kuninkaalliseen laatuun, mutta nykyaika tuo myös omat haasteensa: kestävän kehityksen vaatimus, moderni teknologia sekä tämän päivän viinimaku, joka ei salli oksidoituneita, puisia ja raskaita viinejä. Vaatimuksia nostaa edelleen se, että Barolon ja Barbarescon nimiä kantavat viinit eivät koskaan ole halpoja. Talon filosofia kiteytetään täällä kahteen sanaan: osaaminen ja arvostus. Osaaminen käsittää kaiken tiedon jokaisen palstan rypäleistä, niiden kasvusta ja vaiheista. Arvostus kertoo miten huolella viiniä valmistettaessa säilytetään raaka-aineen laatu ja nostetaan se kukoistukseen.
Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |