Jouluinen liikelahja on oivallinen tapa osoittaa yrityksen henkilökunnalle kiitollisuutta tehdystä työstä ja näin palkita vuoden aherruksesta. Laadukas viini on myös erinomainen joululahjaidea yrityksen asiakkaille ja muille sidosryhmille. Viinien valinta vaan saattaa olla kovinkin työläs prosessi, joten me teimme sen teille helpoksi näiden ohjeiden ja suositustemme myötä.

Miten tilaat joululahjan Alkosta?

Helpoin tapa on rekisteröityä Alkon yritysasiakkaaksi. Alko toimittaa tuotteet muutamassa arkipäivässä yritysosoitteeseen kuin myös tapahtumapaikalle. Tutustu ja rekisteröidy tästä

Voit myös tehdä erikseen räätälöidyn tilauksen asiakaspalvelun kautta sähköisesti tai puhelimitse. Lisäksi tarjolla on myös paketointi- ja toimituspalvelukin. Lisätietoa Alkon yrityspalveluista saat näppärästi tästä

Joululahjaideat laadukkaille ja takuuvarmasti upeille viineille

Nicolas Feuillatte Reserve Exclusive Brut
41,90€ / 0,75 l

Samppanjalasillinen elämän hyviin hetkiin milloin tahansa sitä tarvitaan. Tämä ikoninen samppanja on Nicolas Feuillatten valikoiman peruskivi ja esittelee hienolla tavalla mihin Champagnen moderni jättiläinen pystyy. Herkullinen nautittavuus, poikkeuksellinen monikäyttöisyys ja tasokas eleganssi tekevät tästä samppanjasta erinomaisen valinnan minä tahansa hetkenä, vuorokauden aikana tai viikon päivänä.

Pares Balta Brut b
12,79€ / 0,75 l

Suomen suosituimpiin lukeutuva Brut ’b’ luomukuohuviini syntyi voittajaksi. Erinomainen aperitiivi. Monikäyttöinen cava tapaksille, kala- ja äyriäisruoille ja blineille. Mainio valinta joulupöytään. Soveltuu myös vegaaneille.

Wolfberger Cremant d’Alsace Brut
15,48€ / 0,75 l

Pullokäymismenetelmällä syntynyt kupliva klassikko. Monikäyttöinen kuohuviini sopii aperitiiviksi, kalalle, vaalealle lihalle ja ranskalaiseen tyyliin jopa jälkiruoan seuraksi.

Hacienda Lopez de Haro Viura
13,89€ / 0,75 l

Hieno esimerkki laadukkaasta Viurasta, joka on hurmaava ruokapöydän moniottelija, mutta myös niin herkullinen että ensimmäinen lasillinen on pakko saada jo keittiössä. Soveltuu myös vegaaneille.

Wolfberger Riesling
12,96€ / 0,75 l

Riesling on tuntijoiden suosikki. Todella monipuolinen ruokaviini, napakymppi joulupöytään, mutta myös erinomainen juustoviini.

Louis Jadot Couvent des Jacobins Bourgogne Chardonnay
20,98€ / 0,75 l

Rakkain terveisin Bourgognesta. ❤ Hyvää seuraa kalalle, etanoille, riistalinnuille, grillatulle porsaanlihalle, vasikalle, sieniruoille, juustolle ja valkoiselle parsalle. Nautiskeluviini ja seurusteluviini. Pärjää komeasti joulukinkun kaverina.

Lopez de Haro Organic Tempranillo
16,99€ / 0,75 l

Moniulotteinen suosikkiviini. Herkullinen lihaviini, myös kypsien, kovien juustojen seuraksi tai takkatulen ihasteluun. Soveltuu myös vegaaneille.

Baron de Ley Reserva
17,98€ / 0,75 l

Klassikko Riojasta. Erinomainen viini tapaspöytään, tummalle lihalle ja juustoille. Soveltuu myös vegaaneille.

Lisää jolulahjaideoita löydät helposti tuotehaustamme