Vielä on kesää jäljellä, vielä juhlitaan monia, monia päiviä! Eikä se festarikesäkään siihen loppunut mihin helteet päättyvät – kyllä kauniissa loppukesässä vaan jaksaa. Viinit joka makuun ovat musiikkifestivaalien vakiotavaraa, ja festarithan voi tarvittaessa järjestää vaikka omassa olohuoneessa. Kukin tyylillään!

Syksyn alku tarkoittaa tietysti myös uusien opiskelijoiden tuloa kaupunkeihin ja yhteisiä illanviettoja uusien opiskelutovereiden kanssa. Olivatpa kyseessä loppukesän viimeiset festarit, uusien opiskelijoiden bileet, etkot, jatkot – tai ihan vain vanhan kaveriporukan illanistujaiset, malja nostetaan uusien ja vanhojen ystävien ja tuttavien kanssa. Kippis suosikkiartistin tulevalle keikalle, uusille kavereille, pimenevälle kesäillalle ja rennolle yhdessäololle!

Pitäisikös muuten jotain tuliaisviiniä keksiä illan järjestäjille? Lahjapulloksi olisi hauska löytää jokin näyttävämpi puteli, ja niitähän löytyy joka hintaluokasta. Älä siis suotta hötkyile – ratkaisu löytyy lähempää kuin luuletkaan!

Komeimmat korumaiset viinipullot löydät nimittäin Bagliettilta, ja ne sopivat enemmän kuin hyvin paitsi juhlajuomiksi, myös lahjoiksi. Sekä kuohuvat että raikas rosee on pakattu katseet kääntävään kristallimaiseen pulloon. Ja humoristinen Katse Crispy White naurattaa varmasti. Miten voikin olla noin näköinen!

Ei muuta kuin rusetti tai kiharrettua lahjanauhaa ympärille ja koko komeus hienoon kassiin. Nyt juhlitaan! Vamos!

P.S. Matala-alkoholisempaa vaihtoehtoa etsimässä? Sekin löytyy! Tutustu Tosti Butterfly Demi-Seciin alempana.

Baglietti No10

Baglietti Prosecco No.10 Extra Dry

Kaikki mikä kiiltää ei ole kultaa, mutta uusi suosikkikuohuviinisi sieltä loisteen lomasta saattaa hyvinkin moikata sinua! Leuat loksauttavan ylellistä tuntua jokaiseen juhlaan tuo Baglietti Prosecco No.10 Extra Dry, joka on varmaa laatua Italian Piavesta tasokkaalta 47 Anno Domini -viinitilalta. Tällä aloitat bileet maukkaasti ja tyylillä!

Iloisesti kupliva maljajuoma maistuu paitsi seurustelujuomana, myös pienen purtavan kera, olipa tarjottimella sitten pikku suolapaloja tai vaikkapa huikopalana sushia.

Hinta- ja tuotetiedot saat tästä.

Psst! Tästä kuoharista on muuten saatavana myös magnum-koko.

Baglietti Rose No.7 Extra Dry Organic

Poks! Tästä lähtee lasilliset niin maan maukasta vaaleanpunaista kuohuviiniä, jossa on marjaisia sävyjä pirteiden ja juhlavien kuplien seurana. Baglietti Rosé No.7 Extra Dry Organic on Bagliettin säihkyvän perheen jäsenenä pakattu tunnusomaiseen upeaan pulloon, joka kuplii samaa tahtia viinin kanssa.

Raikas kuiva roseekuohari on mansikkainen ja vadelmainen, ja maistuu monien ruokienkin kanssa. Nappaa siis huoletta sille seuraa juhlatarjoilupöydästä tai piknikin antimia festarien porteilla odotellessa!

Hinta- ja tuotetiedot saat tästä.

baglietti rose ja vappu
Katse Crispy white

Katse Crispy White

Kukkuluuruu, kukas se siellä? Opiskelijabudjettiinkin sopiva Katse Crispy White on ilmeikäs ja hassutteleva kukkulan kuningas, josta kuoriutuu myös melkoinen bilehile!

Ryhdikkään hapokas, hedelmäinen ja sitruksinen valkoviini on parhaimmillaan raikkaaksi viilennettynä ystävien kanssa seurustellessa eikä apina säikähdä ruokailijoitakaan – päin vastoin, luontokappale innostuu herkuttelusta! Rypäleenä tässä viinissä on Chenin Blanc, ja viini on pakattu etenkin liikkuvia olosuhteita ajatellen kätevästi kulkevaan kevyeen muovipulloon.

Ja pantti talteen tietysti, ellet sitten halua orankiystävästä hykerryttävää sisustuselementtiä. Sitäkin voimme suositella lämpimästi!

Hinta- ja tuotetiedot saat tästä.

Baglietti Organic Rosé No.1

Röseetä raikkaimmillaan, hyvät ystävät! Helposti lähestyttävä viini on kuiva ja hienostuneen hapokas, ja sen marjaisilla ja sitruksisilla sävyillä on helppo hurmata uudet ja vanhat roseen ystävät. Bagliettin tunnuksena toimiva kristallimainen pullo nostaa tämän roseen arvoiseensa kuninkaalliseen joukkoon ja ei varmasti jää huomiotta!

Ja jos oikein innostutte, niin kuiva roseehan toimii myös mainiona pohjana simppelille juomasekoitukselle esimerkiksi sitruksisuutta tukevan sitruunanmakuisen limonadin sekä marjaisuudesta muistuttavien mansikoiden kera. Nauti pitkänä tai lyhyenä, rakkaalla roseella on monta makua.

Hinta- ja tuotetiedot saat tästä.

baglietti rosé
Tosti Butterfly

Tosti Butterfly Demi Sec

Mahtava valinta sosiaalisille perhosille! Tosti Butterfly Demi Secin ihastuttavasta perhospullosta löytyy lempeä puolimakea seurusteluviini, jonka keskimääräistä matalampi alkoholipitoisuus (7,5 %) jää jopa puoleen monista viineistä. Makeus on kohtuullinen, joka toisaalta tekee siitä helpon lähestyttävän, mutta myös monikäyttöisen viinin.

Viini on parhaimmillaan hyvin viilennettynä, ja saapa siitäkin halutessaan pidennetyn kuohuviinidrinkin lisäämällä vaikka hiilihapotettua kivennäisvettä sitruksen, vadelman tai karpalon maulla varustettuna, mikä tasaa viinin puolimakeaa luonnetta. Levitä siipesi ja liidä perhosen mukana meininkeihin!

Hinta- ja tuotetiedot saat tästä.

Muistathan myös Bagliettin toisen maukkaan roseekuohuvan Baglietti Organic Prosecco Rosé Extra Dryn sekä isomman porukan parhaan kaverin, upean tuplakokoisen Baglietti Prosecco No.10 Magnumin!