Roseeviinit

Wolfberger Belle Saison Rose

Raikas ja monikäyttöinen Pinot Noir Rosé

14,98 €

75 cl
GrilliruokaGrilliruoka
Salaatit, kasvisruokaSalaatit, kasvisruoka
SeurustelujuomaSeurustelujuoma
Vähärasvainen kalaVähärasvainen kala
KierrekorkkiKierrekorkki
Ranska
kuiva, keskihapokas, vadelmainen, mansikkainen, herukkainen
KÄYTTÖVINKIT
Maistuva seurusteluviini puutarhajuhlissa, sopii salaateille, grillatulle kalalle, täytetyille vihanneksille, vaalealle lihalle ja vuohenjuustoille
Alsacen alueen ainoasta sallitusta punaisesta rypälelajikkeesta, Pinot Noirista, valmistettu elegantti roséviini. Tarkoin valittujen rypäleiden mehu on saanut käydä alkoholikäymisensä jäähdytetyissä terässäiliöissä, joka säilyttää parhaan mahdollisen raikkauden, hedelmäisyyden ja tasapainon. Belle Saison Rosé viittaa jo nimellään kesään ja on parhaimmillaan kesäisissä riennoissa.

Tuottaja

Wolfberger

Rypäleet

Pinot Noir

Sokerit

4 g/l

Alkoholi

13%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Kierrekorkki

Alkon tuotenumero

909562

Alueluokitus

AOC Alsace

Makutyyppi

Tuottajan tarina

Wolfbergerin yli satavuotias osuuskunta on yksi Ranskan suurimmista viinintuottajista ja Alsacen suurin. Osakkaina on 450 viljelijää, jotka korjaavat rypäleensä 13 000 palstalta, joiden pinta-ala on 1200 hehtaaria. Wolfbergerin viinit edustavat laajasti koko Alsacen viinien kirjoa, sillä mukana ovat kaikki alueen rypälelajikkeet ja komea joukko Grand Cru -tarhoja. Innovatiivisuus, tutkimus, omistautuneet osakkaat ja hyvin nykyaikainen välineistö varmistavat korkean laadun olipa kyseessä valkoviini, punaviini tai pullomenetelmällä tehty kuohuviini, Crémant. Wolfbergerin tuotanto on perusteellisesti sertifioitu ja kestävä kehitys on yrityksen kantava ajatus (AgriConfiance®). Osa viineistä on sertifioituja luomuviinejä tai biodynaamisia viinejä.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email