Vecchio Amaro del Capo mini

Italian myydyin väkevätuote nautitaan -20 C suoraan pakkasesta

3,98€
5 cl
ecchio Amaro del Capo 5cl

Lisätiedot

KierrekorkkiKierrekorkki

Käyttövinkit ja ruokasuositukset

Nautitaan pakastinkylmänä Klassinen tapa: digestiivi Moderni tapa: shottina Erinomainen myös juomasekoituksissa aromiensa ja vaalean värin ansiosta.
Amaro del Capo on perinteikäs eteläitalialainen Amaro, jota on valmistettu vuodesta 1915 asti. Etiketissä on kuva Capo Vaticanosta, joka on Caffon tislaamon lähellä sijaitseva niemi. Se on tunnettu ylväästä valkoharmaasta graniittirannastaan Calabrian kauniissa maisemassa. Tuotteessa käytetään yli 29 maustetta, juurta, yrttiä, kukkaa ja sitrushedelmää. Suurin osa raaka-aineista tuotetaan Calabriassa, kuten mm. appelsiini, appelsiinin kukka, lakritsi, mandariini, kamomilla, katajanmarja, korianteri, anis, piparminttu, mirha ja gentian juuri. Amaro del Capon voittokulku alkoi vuonna 2006. Aluksi tuote oli tunnettu lähinnä Etelä-Italiassa, mutta jo 2014 tuote oli koko Italian myydyin Amaro. Vuodesta 2017 Amaro del Capo on ollut Italian myydyin väkevä alkoholituote, jonka vuosittainen myynnin kasvu on ollut yli 20% viimeiset 5 vuotta.
kullanruskea, täyteläinen, lämmin, yrttinen, mausteinen, aromikas
Jaa
Tulosta

Tuottajan tarina

Caffo Group on etelä-italialainen perheyritys. Distilleria F.lli Caffo perustettiin Sicialiaan 1915, mutta yritys siirtyi mantereen puolelle Calabriaan 1950. Yrityksen johdossa on jo neljäs sukupolvi. Caffo Group on monialainen alkoholialan yritys jonka toimintaan kuuluu alkoholin valmistuksen lisäksi myös tuotteissa käytettävin raaka-aineiden kasvatus. Caffo tunnetaan parhaiten Vecchio Amaro del Capo liköörin valmistajana.

Tuottaja

Distilleria Fratelli Caffo

Rypäleet

Sokerit

250 g/l

Alkoholi

35%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Kierrekorkki

Alkon tuotenumero

953101

Alueluokitus

Makutyyppi

Tutustu myös näihin

Dry Curacao 70cl
36,98 €
alko
Liköörit
Keskitäyteläinen
70 cl
Ranska
Disaronno Velvet 50cl
19,98 €
alko
Liköörit
50 cl
Hollanti
Liviko Liqueur Wild Strawberry 20cl PET
4,99 €
alko
Liköörit
Keskitäyteläinen
20 cl
Viro
Liviko Liqueur Wild Strawberry 50cl
10,49 €
alko
Liköörit
Keskitäyteläinen
50 cl
Viro
Isolabella Limoncello 70cl
25,98 €
alko
Liköörit
70 cl
Italia
Beehive Honey 50cl
15,99 €
alko
Liköörit
Keskitäyteläinen
50 cl
Ranska