Punaviinit

Sao Miguel do SUL Red

Ylpeydellä korkin kotiseuduilta

11,99 €

75 cl
Sul_Red
GrilliruokaGrilliruoka
Pasta ja pizzaPasta ja pizza
PorsasPorsas
Rasvainen kalaRasvainen kala
Portugali
Keskitäyteläinen
keskitäyteläinen, keskitanniininen, marjainen, boysenmarjainen, kukkainen
KÄYTTÖVINKIT
Erinomainen viini laadukkaalle pastalle tai pizzalle, mainio lampaanlihalle, paahdetulle kanalle ja pehmeille juustoille.
Tämän viinin persoonallisuus alkaa jo korkkisesta etiketistä. Viiniin käytetyt Alicante Bouschet-, Cabernet Sauvignon -, Trincadeira- ja Aragonez-rypäleet poimittiin koneellisesti yöllä, jolloin ne ovat viileitä. Kannat poistettiin ja rypäleiden annettiin maseroitua kuorineen 48 tuntia. Käyminen tapahtui hiukan viilennetyssä terästankissa ja edelleen malolaktinen käyminen terästankissa, jossa oli tammilankkuja antamassa rakennetta ja aromeja. Kypsytyksen ajan kymmenesosa viineistä vietti ranskalaisissa 400 litran tammitynnyreissä. Viini on palkittu useilla kultamitaleilla.

Tuottaja

Casa Relvas

Rypäleet

Trincadeira, Cabernet Sauvignon, Aragonez, Alicante Bouschet

Sokerit

4 g/l

Alkoholi

13.5%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Luonnonkorkki

Alkon tuotenumero

935853

Alueluokitus

Vinho Regional Alentejano

Makutyyppi

Mehevä & hilloinen

Tuottajan tarina

Portugalilainen Casa Relvas haluaa tuottaa laatuviinejä kaikkiin elämän hetkiin; viinejä jotka tuovat mieleen hyvät ajat, viinejä jotka ovat Alentejon lahja maailmalle. 1997 perustettu yhtiö on nuori, mutta se on kasvanut valtavasti: yhtiöllä on 750 hehtaaria korkkia tuottavaa metsää, 250 hehtaaria oliivilehtoja ja 350 hehtaaria viinitarhoja. Korkean laadun tasaisuus määrittää vuosittain tuotettuja kuutta miljoonaa viinipulloa ja ne ovat voittaneet satoja palkintoja sekä saaneet erinomaisia arvioita viinikirjoittajilta. Tuottajalle on myönnetty Earth Friendly winery -status ja se toteuttaa lukuisia ympäristönsuojeluhankkeita viinintuotannon ohella. Relvas toteuttaa kestävää kehitystä myös sosiaalisilla ja taloudellisilla projekteilla. Viisi prosenttia Relvasin tuotannosta on sertifioituja luomuviinejä.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email