Roseeviinit

Running Duck Rose

Eettinen luomuviini

10,99 €

75 cl
Running Duck Rose
AperitiiviAperitiivi
GrilliruokaGrilliruoka
Salaatit, kasvisruokaSalaatit, kasvisruoka
SeurustelujuomaSeurustelujuoma
Fair for lifeFair for life
KierrekorkkiKierrekorkki
LuomuLuomu
Paikallinen ekosertifiointiPaikallinen ekosertifiointi
VegaaninenVegaaninen
Ympäristövastuullinen pakkausYmpäristövastuullinen pakkaus
Etelä-Afrikka
kuiva, hapokas, mansikkainen, vadelmainen, punamarjainen
KÄYTTÖVINKIT
Sopii loistavasti aperitiiviksi sekä illanistujaisiin. Se maistuu hyvin grilliruokien ja piknik-herkkujen kera. Myös raikkaat salaatit soveltuvat tämän viinin kanssa nautittaviksi. Luonnonmukaisesti tuotettuna se sopii tietenkin myös lähi- ja luomuruoasta valmistetuille aterioille
Running Duck Rosé on vegaaninen, luomuviljelty, eettisesti tuotettu ja reilun kaupan periaatteita noudattava (Fair for Life). Viinillä on myös paikallinen Sustainability & Integrity -sertifikaatti. Viini on pakattu ympäristöystävällisiin kevytpulloihin. Running Duck -sarja on saanut nimensä Indian Runner -ankoista, jotka toimivat luonnollisina tuholaistorjujina viinitarhoilla.

Tuottaja

Stellar Winery

Rypäleet

Chenin Blanc, Pinotage

Sokerit

1 g/l

Alkoholi

13%

Pakkaus

Lasi

Suljentatyyppi

Kierrekorkki

Alkon tuotenumero

918606

Alueluokitus

WO Western Cape

Makutyyppi

Tuottajan tarina

Stellar Winery on Etelä-Afrikan suurin tasokkaiden, reilun kaupan luomuviinien tuottaja. Yhtiö ostaa sertifioidut rypäleet itsenäisiltä viljelijöiltä Western Capen alueelta. Viljelijät ja työntekijät omistavat osan yhtiöstä, jonka toiminnassa pyritään huolehtimaan luonnosta, työntekijöistä, viljelijöistä ja heidän perheistään kantaen sosiaalista vastuuta koko alueesta. Stellar on maailman suurin ilman sulfiittilisäystä viiniä valmistava yhtiö. Stellar pyrkii luomutuotannon lisäksi olemaan uranuurtaja sekä viininvalmistuksessa että sosiaalisessa kehityksessä. Stellarin Running Duck -viinisarja saa nimensä intialaisista juoksuankoista. Nämä nopeat lättäjalat syövät tarhoilta etanoita ja muita tuholaisia huolehtien luomuviinin köynnösten hyvinvoinnista.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email